Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 237
  1. #91
    Join Date
    August 2013
    Posts
    3
    Okay, so i have to wait :S



  2. #92
    Join Date
    October 2013
    Posts
    1

    Arrow Just a problem

    Hi.

    In first place thanks for the plug-in and the good work.

    I have a problem with VLC.
    It does´t work at all, dont shows anything.

    My OS Win 8 Pro x64

    My .ini config:

    Code:
    [config]
    channel_message=I'm listening to {title}.
    applications={title}
    bound_to_unique_id=
    enable_applications=1
    auto_channel_message=1
    scan_winamp=1
    scan_vlc=1
    scan_lightalloy=1
    scan_google=1
    scan_spotify=1
    scan_spider=1
    scan_wmp=1
    mute_when_alone=0
    refresh_rate_milliseconds=1000
    I hope you can help with it.
    Thanks.
    Cheers.

  3. #93
    Join Date
    October 2013
    Posts
    1
    Hey Im useing Foobar and its not loading the plugin I had to install for that does anyone know why?

  4. #94
    Join Date
    May 2007
    Location
    Eastern NC
    Posts
    1,801
    Do you mean the now_playing plugin in TS3 is failing to load or the plugin you need to add into Foobar? If it is the on in TS3 you may need to install Microsoft Visual Studio 2010 C++ (MVS2010C++)runtime if you get “Failed to open” error with the now_playing plugin.

    Can get the MVS2010C++ runtimes here: x86 (32bit); x64 (64bit).

    If you are talking about the plugin for Foobar, I don't know. I've not used that player and the support for it has just carried on since I started updating this after it was abandoned.

  5. #95
    Join Date
    June 2013
    Posts
    1
    Hey
    is there a way to change description when music change?

  6. #96
    Join Date
    January 2011
    Posts
    3
    am i able to change whats playing remotely in win amp or do i need to get a diff plug in for that

  7. #97
    Join Date
    May 2007
    Location
    Eastern NC
    Posts
    1,801
    Quote Originally Posted by Arsalan.dk View Post
    Hey
    is there a way to change description when music change?
    Currently the plugin requires each user wanting to see the info in the info pane to have the plugin installed.

    Quote Originally Posted by knightwarhawk View Post
    am i able to change whats playing remotely in win amp or do i need to get a diff plug in for that
    This plugin does not offer any remote control of the music at this time. I had considered adding this support, but it would likely only be supported by Winamp or others that mirror the Winamp API. For this reason I've not really given it much more thought.

  8. #98
    Join Date
    October 2013
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by Screech View Post
    Currently the plugin requires each user wanting to see the info in the info pane to have the plugin installed.


    This plugin does not offer any remote control of the music at this time. I had considered adding this support, but it would likely only be supported by Winamp or others that mirror the Winamp API. For this reason I've not really given it much more thought.
    Most of the people i know that DJ in teamspeak use winamp to play music, so i think it would be a great addition to add something that allowed remove control for the winamp Queue.

  9. #99
    Join Date
    May 2007
    Location
    Eastern NC
    Posts
    1,801
    Quote Originally Posted by 4ft3rm4th View Post
    Hi.

    In first place thanks for the plug-in and the good work.

    I have a problem with VLC.
    It does´t work at all, dont shows anything.

    My OS Win 8 Pro x64

    My .ini config:

    Code:
    [config]
    channel_message=I'm listening to {title}.
    applications={title}
    bound_to_unique_id=
    enable_applications=1
    auto_channel_message=1
    scan_winamp=1
    scan_vlc=1
    scan_lightalloy=1
    scan_google=1
    scan_spotify=1
    scan_spider=1
    scan_wmp=1
    mute_when_alone=0
    refresh_rate_milliseconds=1000
    I hope you can help with it.
    Thanks.
    Cheers.
    What version of VLC are you running. I'm using VLC meida player 2.0.8 Twoflower on Windows 7 Ult x64 and it is working just fine for me.

    Following are just to clean up back to back post:
    Quote Originally Posted by Screech View Post
    4ft3rm4th, another question. Are you using a custom skin? In testing I found that custom skins without the normal window caption bar can break the detection of VLC.
    Quote Originally Posted by Screech View Post
    Due to extended downtime of addons site I've added an alt download link to OP to get the plugin from.
    Last edited by Screech; December 19th, 2013 at 07:40 PM.

  10. #100
    Join Date
    May 2007
    Location
    Eastern NC
    Posts
    1,801
    API 20 update to support users in beta client available.
    Last edited by Screech; December 19th, 2013 at 08:28 PM.

  11. #101
    Join Date
    January 2014
    Posts
    1
    Hey Screech, i just wanted to say great job with this but i'm not very good at using document type files to fill out the information so i was wondering if i could get some help on being able to get my bot to say each song's name i would appreciate it alot

  12. #102
    Join Date
    October 2012
    Posts
    1
    Is it possible to add Linux support to this plugin? With the MPRIS API it should be trivial to support almost all existing players.

  13. #103
    Join Date
    January 2013
    Posts
    1
    can you please a the Media Player Audacious please send me back

  14. #104
    Join Date
    October 2013
    Posts
    4
    Hi Screech,

    I downloaded the plugin and installed it, but it only half-works...
    I see what song im playing on spotify but its not streaming it into the room.
    What am i doing wrong?

    Thanks in advance,

    Gio

  15. #105
    Join Date
    May 2007
    Location
    Eastern NC
    Posts
    1,801
    Quote Originally Posted by Lord Spectre View Post
    Is it possible to add Linux support to this plugin? With the MPRIS API it should be trivial to support almost all existing players.
    No plans for Linux support.

    Quote Originally Posted by MegaFantasyTV View Post
    can you please a the Media Player Audacious please send me back
    If I get time I'll look into it.
    Quote Originally Posted by gio1994 View Post
    Hi Screech,

    I downloaded the plugin and installed it, but it only half-works...
    I see what song im playing on spotify but its not streaming it into the room.
    What am i doing wrong?

    Thanks in advance,

    Gio
    You've done nothing wrong, that is all the plugin does is allow others to see the song you are playing. Normal capture settings tweaks are needed to direct the music to TS3.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Rejected] [Release] Search By Plugin
    By Bluscream in forum Off Topic
    Replies: 1
    Last Post: January 18th, 2015, 03:11 PM
  2. [Outdated] TS3 GroupChat Plugin
    By SilentStorm in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 36
    Last Post: October 15th, 2014, 02:04 AM
  3. [Offline] My Now Playing Plugin
    By 4nt1h4cker in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 203
    Last Post: January 27th, 2012, 09:43 AM
  4. [RELEASE] Another TS3 Overlay Plugin
    By MarkR in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 120
    Last Post: January 14th, 2011, 09:25 AM
  5. Now Playing Plugin Win64 API 8
    By savinna in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 0
    Last Post: September 15th, 2010, 06:47 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •