Forum

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Join Date
    December 2009
    Location
    St.Petersburg, Russia
    Posts
    137

    Solved Updater: disable button Start Teamspeak if updater is going to start it automatically

    When autoupdating, updater starts TeamSpeak automatically when update is finished. But Start TeamSpeak button is active as well, and I sometimes press it and get two teamspeak copies launched in the end. That even caused some problems once.

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,940
    Please do not use the parameter -nosingleinstance and the start button at the same time.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    December 2009
    Location
    St.Petersburg, Russia
    Posts
    137
    I do not use anything. I just accept automatic update and when it's done, it shows "Start TeamSpeak" button. I click it and it starts two TeamSpeak instances. I understand that I just dont have to press the button, but I do it automatically sometimes. Anyway, why updater even enables this button if it's running in "autostart mode"?

  4. #4
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,940
    The update should start the client automatically after the update.
    Are you sure you had updater 3.0.3 running?
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  5. #5
    Join Date
    December 2009
    Location
    St.Petersburg, Russia
    Posts
    137
    It does start it automatically. But there is a few seconds delay after update finished and before TeamSpeak is started. And in this time button Start TeamSpeak is active and clickable. So, the problem is that I press the button, it launches TeamSpeak, and then updater launches TeamSpeak again.

  6. #6
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,940
    Ok we will check that. I guess it should be possible to block this button completely, while the update was started from the client itself.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  7. #7
    Join Date
    December 2009
    Location
    St.Petersburg, Russia
    Posts
    137
    Yes, that's exactly what I meant. Sorry for confusion.

  8. #8
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,940
    I never noticed that I have send it to a co-worker for more testing
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  9. #9
    Join Date
    June 2008
    Location
    Krün, Germany
    Posts
    510
    Changed as suggested, button stays disabled when autostarting the TS3 client.

  10. #10
    Join Date
    December 2009
    Location
    St.Petersburg, Russia
    Posts
    137
    Thank you.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: March 15th, 2018, 11:09 AM
  2. [No Bug] Updater not working
    By Lasion in forum Client Support
    Replies: 9
    Last Post: December 13th, 2015, 12:29 AM
  3. [Resolved] My updater cancels at 65%...
    By Sturm.Fee in forum Windows
    Replies: 17
    Last Post: May 14th, 2013, 07:07 AM
  4. filehippo updater
    By cody2k in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: August 27th, 2012, 12:01 PM
  5. TS3 Client Updater [BUG]
    By XGamer24 in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 1
    Last Post: June 21st, 2010, 08:52 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •