Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    April 2012
    Posts
    2

    Capture Profile, Playback Profile and Identities not recognized [Mac OSX Lion]

    Hello people, i got a problem with my TeamSpeak 3 Client on my MacBook with MacOS X Lion.
    If I edit the Bookmarks to use Capture Profiles, Playback profiles and Identities it says
    "The capture profile XYZ could not be found, using STANDARD"
    "The identity XYZ could not be found, using STANDARD"
    "The playback Profile XYZ could not be found, using STANDARD"
    "The hotkey profile XYZ could not be found, using STANDARD".
    This error still occurs when reinstalling, even if all Teamspeak related files where deleted before (I used AppCleaner for this).
    If I select the profiles manually it works all fine.
    TeamSpeak Version 3.0.5
    MacOS X Lion: 10.7.3
    If anyone knows how to solve this problem please tell me.

    Comment: I don't know if I spelled everything right, i'm German so I just tried my best to make it clear what i want.
    If any further information is needed, make a reply post and tell me.

    Regards,
    TobiD69
    Last edited by TobiD69; April 2nd, 2012 at 06:25 PM.

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    How and where do you select the profile manuallyand what do i need to do, to get that problem?
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    April 2012
    Posts
    2
    If I select them from the toolbar or the options menu, they work. I get this problem when i add/change a bookmark to use the identities/profiles. It shows them correctly even after closing and reopening the bookmark window, but as soon as i want to use the bookmark on startup or when already running it gives this error.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] Playback Profile not set anymore
    By Soulseller in forum Windows
    Replies: 6
    Last Post: March 26th, 2015, 01:13 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: October 30th, 2014, 04:00 PM
  3. Global capture profile
    By Rajveer in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: October 11th, 2012, 02:26 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: April 2nd, 2012, 05:44 PM
  5. Setting the capture / playback profile from a plugin
    By MarkR in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 2
    Last Post: June 29th, 2010, 11:25 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •