Forum

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
  1. #16
    Join Date
    November 2010
    Location
    France
    Posts
    5

    Angry I can't log in the addons

    The redirection from the forum part work, but after the redirection, I'm not logged. I used Firefox on Ubuntu and Windows, and Internet Explorer.

  2. #17
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by full_interest View Post
    The redirection from the forum part work, but after the redirection, I'm not logged. I used Firefox on Ubuntu and Windows, and Internet Explorer.
    Please, read this thread:
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...at-addons-page
    --> Have you changed your e-mail? (post#15)

  3. #18
    Join Date
    November 2010
    Location
    France
    Posts
    5

    re

    Quote Originally Posted by PotaBlava View Post
    Please, read this thread:
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...at-addons-page
    --> Have you changed your e-mail? (post#15)
    Thanks for searching in the forum, I was lost. And yes I changed my e-mail, so what, I should change back?

  4. #19
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by full_interest View Post
    Thanks for searching in the forum, I was lost. And yes I changed my e-mail, so what, I should change back?
    Maybe wait until tomorrow and see what Dante says.

  5. #20
    Join Date
    November 2010
    Location
    France
    Posts
    5
    Ok I hope Dante will see, I wanna update my style, I fixed a bug

  6. #21
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,060
    You have to reset your email to what it was before yes. (As already mentioned in Post 15 of this Thread)
    If it doesn't work after that try and log out from the forums and clear all cookies from anything related to teamspeak.com. Then close all browser windows and launch the browser again and login.

    If it still doesn't work reply again.
    Last edited by Chris; November 8th, 2012 at 09:18 AM.

  7. #22
    Join Date
    December 2007
    Location
    France
    Posts
    115

    Login not work on webstie

    Hello,

    I try to connect to update translations on the website.
    I put my login and password, I agree, he told me that I am connected. And once it refreshes the page I left off.

    Why?

    post 22 to 30 merged from other thread
    Last edited by Chris; May 31st, 2013 at 07:59 AM.

  8. #23
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by Hawk19 View Post
    I try to connect to update translations on the website.
    I put my login and password, I agree, he told me that I am connected. And once it refreshes the page I left off.
    No problem here to login into the add-ons webpage. Maybe some issue with your browser's cache, just supposing --> try to clear it.

    In fact, due the user for the forum uses to be the same, have you tried to open the add-on once you are logged here, in the forum, then --> Downloads --> addons

  9. #24
    Join Date
    December 2007
    Location
    France
    Posts
    115
    I have tried with all browser's (IE10, Opera, Chrome...) And it same... I have recenrly change my email adress, it's possible have bug or other thing ?

  10. #25
    Join Date
    December 2007
    Location
    France
    Posts
    115
    I tired to put my previous email adress on my account and it's work ! But this email adresse is old for me. I use my new email adress and when I update my profile with it, it's impossible to loggin in website page.

    it's bug on database I think !

  11. #26
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by Hawk19 View Post
    I tired to put my previous email adress on my account and it's work ! But this email adresse is old for me. I use my new email adress and when I update my profile with it, it's impossible to loggin in website page.

    it's bug on database I think !
    Well, it's an "old friend", as you can see in this thread (post#21):
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...502#post331502

  12. #27
    Join Date
    December 2007
    Location
    France
    Posts
    115
    Thanks,

    So I am forced to use my old email address?
    If one day I lost my password I could not recover.
    I could not receive notifications from the forum ...

    There are no other solutions?

  13. #28
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by Hawk19 View Post
    So I am forced to use my old email address?
    If one day I lost my password I could not recover.
    I could not receive notifications from the forum ...

    There are no other solutions?
    Or if you lost/delete the e-mail account? For exemple.

    In post #15
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...696#post321696
    it is said that "a report has been sent".
    Maybe, some day...

  14. #29
    Join Date
    December 2007
    Location
    France
    Posts
    115
    Ok, thanks...


    I'm waiting for fix

  15. #30
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by Hawk19 View Post
    I'm waiting for fix
    ... Or not to allow to change the e-mail.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Addons Page Suggestions
    By SilentStorm in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 2
    Last Post: October 25th, 2012, 10:52 PM
  2. [Addons Page] Login on Addons Page gives 404
    By SilentStorm in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 2
    Last Post: May 31st, 2012, 11:53 AM
  3. Log In problems at addons page
    By FAME-Gaming in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 7
    Last Post: April 16th, 2012, 07:14 AM
  4. Suggestion for the Addons Page: Link to the own addons profile
    By Stefan1200 in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 6
    Last Post: October 26th, 2011, 08:25 AM
  5. [Resolved] Addons-Page currently undergoing
    By Maxe___ in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: May 14th, 2011, 05:11 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •