Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 31

Hybrid View

  1. #1
    FAME-Gaming Guest

    Log In problems at addons page

    hey,
    i have a problem with loggin in on addons.teamspeak.com .

    my forum name contains a space and i think thats the problem...
    here in forum everythink works fine but i can't log in on addons section.

    if i log in on addons page he sais "login successful" but then everything is like i haven't log in.

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by FAME Gaming View Post
    i have a problem with loggin in on addons.teamspeak.com .
    my forum name contains a space and i think thats the problem...
    here in forum everythink works fine but i can't log in on addons section.
    Hello.

    Just for testing,
    have you try accessing to addons webpage once you are logged in the forum?
    Log-in in the forum --> Downloads --> Right-click over Addons --> Open in a new tab ???

    Greetings.

  3. #3
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    2,029
    You need to allow Cookies for both Addons and forum seperately.

  4. #4
    FAME-Gaming Guest
    cookies are allowed in my browsers...
    i tryed the major browsers, in none it works.
    last week it works 1 time, then was the forum down for maintenance and it did not work since jet.
    i can log in from forum page and then i am logged in in forum page.
    i can log in from addons page, but i am only logged in on forum page, not on addons page...
    i checked the cookies in firefox and for both site are cookies saved...

  5. #5
    Join Date
    March 2010
    Location
    Germany
    Posts
    114
    I had the same problems for several times.
    I always "logged out" myself and then logged in again, after that I did a complete reload of the page via Cmd + F5 (in Firefox and Chrome), what made the login working.

  6. #6
    FAME-Gaming Guest
    Quote Originally Posted by Maxe___ View Post
    I had the same problems for several times.
    I always "logged out" myself and then logged in again, after that I did a complete reload of the page via Cmd + F5 (in Firefox and Chrome), what made the login working.
    does not work... :-(

  7. #7
    Join Date
    November 2010
    Location
    France
    Posts
    5

    Angry I can't log in the addons

    The redirection from the forum part work, but after the redirection, I'm not logged. I used Firefox on Ubuntu and Windows, and Internet Explorer.

  8. #8
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by full_interest View Post
    The redirection from the forum part work, but after the redirection, I'm not logged. I used Firefox on Ubuntu and Windows, and Internet Explorer.
    Please, read this thread:
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...at-addons-page
    --> Have you changed your e-mail? (post#15)

  9. #9
    Join Date
    November 2010
    Location
    France
    Posts
    5

    re

    Quote Originally Posted by PotaBlava View Post
    Please, read this thread:
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...at-addons-page
    --> Have you changed your e-mail? (post#15)
    Thanks for searching in the forum, I was lost. And yes I changed my e-mail, so what, I should change back?

  10. #10
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by full_interest View Post
    Thanks for searching in the forum, I was lost. And yes I changed my e-mail, so what, I should change back?
    Maybe wait until tomorrow and see what Dante says.

  11. #11
    Join Date
    November 2010
    Location
    France
    Posts
    5
    Ok I hope Dante will see, I wanna update my style, I fixed a bug

  12. #12
    Join Date
    December 2007
    Location
    France
    Posts
    115

    Login not work on webstie

    Hello,

    I try to connect to update translations on the website.
    I put my login and password, I agree, he told me that I am connected. And once it refreshes the page I left off.

    Why?

    post 22 to 30 merged from other thread
    Last edited by Chris; May 31st, 2013 at 07:59 AM.

  13. #13
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by Hawk19 View Post
    I try to connect to update translations on the website.
    I put my login and password, I agree, he told me that I am connected. And once it refreshes the page I left off.
    No problem here to login into the add-ons webpage. Maybe some issue with your browser's cache, just supposing --> try to clear it.

    In fact, due the user for the forum uses to be the same, have you tried to open the add-on once you are logged here, in the forum, then --> Downloads --> addons

  14. #14
    Join Date
    December 2007
    Location
    France
    Posts
    115
    I have tried with all browser's (IE10, Opera, Chrome...) And it same... I have recenrly change my email adress, it's possible have bug or other thing ?

  15. #15
    Join Date
    December 2007
    Location
    France
    Posts
    115
    I tired to put my previous email adress on my account and it's work ! But this email adresse is old for me. I use my new email adress and when I update my profile with it, it's impossible to loggin in website page.

    it's bug on database I think !

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Addons Page Suggestions
    By SilentStorm in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 2
    Last Post: October 25th, 2012, 10:52 PM
  2. [Addons Page] Login on Addons Page gives 404
    By SilentStorm in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 2
    Last Post: May 31st, 2012, 11:53 AM
  3. Log In problems at addons page
    By FAME-Gaming in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 7
    Last Post: April 16th, 2012, 07:14 AM
  4. Suggestion for the Addons Page: Link to the own addons profile
    By Stefan1200 in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 6
    Last Post: October 26th, 2011, 08:25 AM
  5. [Resolved] Addons-Page currently undergoing
    By Maxe___ in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: May 14th, 2011, 05:11 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •