Forum

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    April 2012
    Location
    Denmark
    Posts
    2

    Solved Problem with "./ts3server_linux_x86" No such file

    Hi
    I have been trying to install TS3 server on my ubuntu 10.04.4 server, but everytime i try to do ./ts3server_linux_x86 i get the "No such file or directory" but if i do the "ls" command i can see that the file is in the folder.
    Can someone help tell me why i get the "No such file or directory" error then?
    Btw im pretty new to all this linux stuff.

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    2,029
    That is Linux's rather stupid way of telling you that the Application you were trying to run was compiled for another architecture than the one of the system.

    In other words: You are trying to run the 32bit Server on a 64bit Operating System.

    To fix this delete what you got and download the 64bit Server Version instead.

  3. #3
    Join Date
    April 2012
    Location
    Denmark
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by SilentStorm View Post
    That is Linux's rather stupid way of telling you that the Application you were trying to run was compiled for another architecture than the one of the system.

    In other words: You are trying to run the 32bit Server on a 64bit Operating System.

    To fix this delete what you got and download the 64bit Server Version instead.
    OMG! I have been sitting here for more then 3 hours and then im just stupid and have been using 32bit file all night long.
    THANK YOU!!! Finally got it to work, you are my hero of the day!

  4. #4
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    2,029
    You are welcome
    If you want you can click the little Star in the bottom left of my above answer and approve and also rate the thread with the Rate this Thread Button on top of the first post.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: July 8th, 2015, 11:39 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: December 5th, 2013, 05:25 PM
  3. "file input/output error" when trying to access file browser
    By Gericom66 in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 10
    Last Post: October 31st, 2013, 06:29 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: February 20th, 2013, 04:24 PM
  5. File browser "Pause" instead of "Halt"
    By -{HGH}-GEN.Skylab in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 0
    Last Post: July 23rd, 2010, 09:41 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •