Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
  1. #31
    Join Date
    May 2012
    Posts
    2

    Dont hear anything

    - What client version is running? --->3.0.6
    - Client log? --->
    18.05.2012 21:15:43 Info TeamSpeak 3 Client 3.0.6 (2012-04-20 09:14:18)
    18.05.2012 21:15:43 Direct Sound Debug setting timer resolution to 1ms
    18.05.2012 21:15:43 SoundDevManager Info Not loading wasapi sound backend windowsaudiosession_win32.dll
    18.05.2012 21:15:43 Query Info listening on 127.0.0.1:25639
    18.05.2012 21:15:44 ClientUI Info Qt version: 4.7.2
    18.05.2012 21:15:44 ClientUI Info Using configuration location: C:/Dokumente und Einstellungen/Administrator/Anwendungsdaten/TS3Client/ts3clientui_qt.conf
    18.05.2012 21:15:44 Input Info Input device name: Maus
    18.05.2012 21:15:44 Input Info Input device name: Tastatur
    18.05.2012 21:15:44 ClientUI Info Last update check was: Fr 18. Mai 20:50:18 2012
    18.05.2012 21:20:11 ClientUI Info Connect to server: 178.63.170.60
    18.05.2012 21:20:11 ClientUI Info Checking blacklist
    18.05.2012 21:20:11 Info Trying to resolve blacklist server
    18.05.2012 21:20:11 Info creating2 01E89898
    18.05.2012 21:20:11 ClientUI Info Blacklist check ok
    18.05.2012 21:20:11 ClientUI Info Initiating connection: 178.63.170.60:9987 178.63.170.60
    18.05.2012 21:20:11 SoundDevManager Warning Problem opening device {BD6DD71A-3DEB-11D1-B171-00C04FC20001} for playback channel mask and channel count mismatch. 3 vs 8. Fixed by setting default for 8 channel(s)
    18.05.2012 21:20:11 PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
    18.05.2012 21:20:11 Info Blacklist server resolved
    18.05.2012 21:20:11 Info Data sent to blacklist server
    18.05.2012 21:20:11 ClientUI Info Connect status: Connecting
    18.05.2012 21:20:11 Info Data received from blacklist server: 1,
    18.05.2012 21:20:11 ClientUI Info Connect status: Connected
    18.05.2012 21:20:11 ClientUI Info Connect status: Establishing connection
    18.05.2012 21:20:11 ClientUI Info Connect status: Connection established
    18.05.2012 21:20:14 Info deleting 01E89898

    - What soundcard and headset do you use? ---> soundonboard, Logitech G35
    - What operation system is running? --->WinXP Professional
    - Did it work before? --->Yes, doesnt work since last Ts3 Update
    - What have you tried? --->reinstall, all ts3 options, every other application works fine, i dont hear anything only in ts3, other people can hear me and i see the light bulb when speaking

    plz help
    Last edited by dante696; May 21st, 2012 at 11:00 AM. Reason: thread got merged

  2. #32
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    2,029
    Bug in Logitech Drivers, lots of Problems.

    You can try and check Settings -> Options -> Playback -> Play mono sounds over center speaker when available -> Apply.

  3. #33
    Join Date
    May 2012
    Posts
    2
    I turned this option off, now it works fine! thx

  4. #34
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1

    Audio Problems

    I've been having audio problems recently with TS3. I'm not sure if it is TS3 or my headset. I currently have Logitech G35s and they've been great so far. But, recently I've had audio issues where I can't hear anything from Teamspeak. The audio cuts and I can't hear anyone. This usually happens when I turn my mic off. The TS sounds don't even play. It's strange and I've never had this problem before. I've had this headset for several months and it's been great. Thank you for any help.

    Edit: Muting the mic does not turn off any audio other than Teamspeak. So, I have reason to believe it's a problem with Teamspeak and not my headset.
    Last edited by Emugod; May 23rd, 2012 at 11:40 PM.

  5. #35
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    2,029
    Search the Forums it's a bug in the Logitech Drivers. Check Settings -> Options -> Playback -> Play Mono through center if available.

  6. #36
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1

    USB headset Logitech G35 Not working in TS3

    Hi all,

    I'm using windows XP (fully patched)

    I've been banging my head trying to get my Logitech G35 working with Teamspeak 3. I have set the windows audio devices to use the headest for both audio and mic, I've set the profiles within TS3 to use the headset, I've reset my computer, I've ensured I've unplugged any other microphone/headsets.

    The headset works fine with all other sound, and the microphone works fine in windows audio recording. I've even gone so far as disabling my sound card but I just can't get it to work in TS3 with either audio or recording..

    What's going on?

    edit:

    here's the log from a start up session:

    Code:
    28/05/2012 10:53:45 PM		Info	TeamSpeak 3 Client 3.0.6 (2012-04-20 09:14:18)	
    28/05/2012 10:53:45 PM	Direct Sound	Debug	setting timer resolution to 1ms	
    28/05/2012 10:53:46 PM	SoundDevManager	Info	Not loading wasapi sound backend windowsaudiosession_win32.dll	
    28/05/2012 10:53:46 PM	Query	Info	listening on 127.0.0.1:25639	
    28/05/2012 10:53:46 PM	ClientUI	Info	Qt version: 4.7.2	
    28/05/2012 10:53:46 PM	ClientUI	Info	Using configuration location: C:/Documents and Settings/Whitehat/Application Data/TS3Client/ts3clientui_qt.conf	
    28/05/2012 10:53:46 PM	Input	Info	Input device name: Mouse	
    28/05/2012 10:53:49 PM	Input	Info	Input device name: Keyboard	
    28/05/2012 10:53:49 PM	ClientUI	Info	Last update check was: Mon 28. May 20:41:23 2012	
    28/05/2012 10:53:58 PM	SoundDevManager	Warning	Problem opening device {BD6DD71A-3DEB-11D1-B171-00C04FC20001} for playback channel mask and channel count mismatch.  3 vs 6. Fixed by setting default for 6 channel(s)
    edit again: I can get sound out of it when I edit my phonetic name and hit play, that's the only thing that makes sound.

  7. #37
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    2,029
    Check Settins -> OPtions -> Playback -> Play Mono through Center when available.

  8. #38
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    Client 3.0.9 will offer new playback options and hopefully solves all problems with any balance issuse or sound, that can not be heared anymore.

    You will find them under Settings > Options > Playback
    Please do not use Stereo mode on your headset
    - with activated "mono To surround"
    - with active "Always set clients 3D positions when available"
    This will cause the damn balance issue from the logitech driver again

    Edit, thank you PotaBlava
    Attached Images Attached Images  
    Last edited by dante696; July 24th, 2012 at 07:50 AM.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Client 14876: "logitech G35" Can't Hear after update from RC2
    By tommy_9099 in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 10
    Last Post: August 4th, 2011, 07:04 PM
  2. Can't hear other user + client doesnīt close
    By darkinsanity in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: June 22nd, 2010, 09:15 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: January 19th, 2010, 07:47 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: January 19th, 2010, 07:47 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •