Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 38

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    April 2012
    Posts
    3

    ToDo List Client 3.0.6 and Logitech G35 (can not hear anything)

    Edit by mod
    This thread is not for balancing issues!
    Please read post #5 first and then report, if nothing of this helps you.


    Visit this thread, if you have balance issues with your G35 or G930





    After upgrade to 3.0.6 can not hear other users i was on 3.0.5 earlier today then got prompted to upgrade so i did.

    Since then i am unable to hear other users there lights go on but no sound they can hear me ok.

    I use Logitech G35 headset and is set as default device all my setting on ts seem correct and i have also reinstalled.


    My op system is windows XP.

    Please help and thanks
    Last edited by dante696; April 25th, 2012 at 09:23 AM.

  2. #2
    Join Date
    February 2011
    Location
    Dearborn Hgts, Michigan USA
    Posts
    4
    I am in the exact same boat as this guy, right down to the headset and OS. The headset works fine for other things but I hear nothing on TS3. Any idea whats wrong and how to fix it??

    --- Merged ---

    Major V, try this if ya can. If you have another headset (not a G35) plug it in and see if that does the trick. I did 3 complete uninstall / reinstalls and still they could hear me but I could hear nothing. Changed to my back-up (Plantronics) headset and now alls fine. Going over to Logitech's forums and see whats up. Good luck.
    Last edited by florian_fr40; April 24th, 2012 at 07:35 AM.

  3. #3
    Join Date
    April 2012
    Posts
    3
    Thanks Ken i will try that tomorrow when i can get a different headset and report back.

  4. #4
    Join Date
    April 2012
    Posts
    1
    I've also noticed this issue after installing the newest update. Specifically on a Windows XP machine using the Logitech G35 headset. Headset works fine on another computer running Windows 7. Hopefully this gets resolved quickly.

  5. #5
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    I can tell you how to fix the problem.
    Please go into Settings > Options > Playback and now deactivate "Play mono sounds over center speaker when available"
    or
    Enable Stereo mode for your headset, but the sound is crappy in my opinion.

    I can reporduce this problem, but none of our other testers ever had this problem and i still use an outdated driver. I will retest it with a newer version.

    Edit
    Please try to update your driver to Software Version: 8.20.74, this also fixes the problem for me.
    http://www.logitech.com/en-us/gaming...-sound-headset
    Last edited by dante696; April 24th, 2012 at 08:51 AM.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  6. #6
    Join Date
    April 2012
    Posts
    3
    Ok got it sorted.

    i first updated the logitech G35 software and it still did not work.

    Then i tried the deactivate "Play mono sounds over center speaker when available"

    This worked so i can now hear other users.

    Thanks for the help and quick response

  7. #7
    Join Date
    May 2012
    Posts
    4

    Client 3.0.6 TS 3 Sounds disappear G35

    Hey, have been using ts3 for years now, but 2 days ago this random shit started to happen. Out of nowhere all the sound in ts just disappears, i cant hear other ppl talking, i can hear "user joined your channel" etcetcetc, but I can still talk and be heard. All other sounds from games, music, movies etcetc still works. Only way to get sound back is to reboot. Tried re-installing but it helped nada. Known problem? Any known fixes?

  8. #8
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by Mermaid View Post
    ... Out of nowhere all the sound in ts just disappears, i cant hear other ppl talking, i can hear "user joined your channel" etcetcetc, but I can still talk and be heard. ....
    Hello.

    You cant hear other people but you can hear the notifications.

    Verify that you have any playback profile selected when you are connected to the server.
    Self --> Playback profile --> must be a profile selected, if not, check it (usually is 'default')

    If that works, then verify the connection to this server in your bookmarks
    Bookmarks --> Manage Bookmarks --> Select the server --> "More" button --> Assign the Playback profile

    If that was not the case...

    you say the solution is to reboot but then when you connect to the server, when you loose the audio?
    Verify in
    Settings --> Options --> Hotkeys --> that you don't have some key defined for change the playback profile.

    Greetings.

  9. #9
    Join Date
    May 2012
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by Mermaid View Post
    Hey, have been using ts3 for years now, but 2 days ago this random shit started to happen. Out of nowhere all the sound in ts just disappears, i cant hear other ppl talking, i cant hear "user joined your channel" etcetcetc, but I can still talk and be heard. All other sounds from games, music, movies etcetc still works. Only way to get sound back is to reboot. Tried re-installing but it helped nada. Known problem? Any known fixes?
    Sry my bad, I cant hear notifications either. And I have no Hotkeys assigned what so ever.

  10. #10
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by Mermaid View Post
    .... Out of nowhere all the sound in ts just disappears ...
    Only way to get sound back is to reboot ...
    Hello.

    Ok. I ask again...

    "Only way to get sound back is to reboot" --> That means restart the computer o to close the client?

    Once you get the sound back... when you loose it? doing something or only waiting?


    Close the client. Open it and
    Before connect to any server
    Try with:
    Settings --> Options --> Playback --> 'Play test sound'
    Settings --> Options --> Playback --> select 'Play mono sounds over center speaker when available'

    If the issue persists, please, include the client log of this process.
    Tools --> Client log

    Greetings.

  11. #11
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    Mermaid
    What hardware do you use and what client do you use?

    Does client 3.0.5 solve the problem?
    http://ftp.4players.de/pub/hosted/ts3/releases/3.0.5/
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  12. #12
    Join Date
    January 2010
    Location
    GER
    Posts
    94
    do you use the g35 headset?

  13. #13
    Join Date
    June 2002
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,049
    Also, a logfile of when it goes wrong could be very helpfull

  14. #14
    Join Date
    January 2010
    Location
    GER
    Posts
    94

    Exclamation All Teamspeak sound disables itself (error origin known)

    Hello guys,
    I dont know since when I have this problem but I'm sure I hadnt have it before.
    Well I experienced the problem that I all incoming sounds from Teamspeak are cut off randomly (talking, the bot voice) while the rest of my PC sounds still worked. I still was able to talk though. At first this seemed randomly too me.

    After some troubleshooting I found this out:
    I have the G35 - Logitech headset, this headset has a mute button itself, whenever I press this button the whole Teamspeak sound dies but the rest of my sounds - as I said - are still working. I really have no clue why this is happening but its annoying -.- Can you guys please check this?

    Also weird: Sometimes when I re-enable the sound via the mute button of the headset, the Teamspeak sound comes back alive but sometimes it just stands off. (Of course the sound should be there the whole time)

    Everything is up-to-date!

    Thanks!

    Edit: Sometimes it works all fine as I know it, wow this is a weird one.
    Last edited by BetaAlien; May 13th, 2012 at 08:39 PM. Reason: Add info

  15. #15
    Join Date
    June 2002
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,049
    Is there anything in the logs when the sound stops?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Client 14876: "logitech G35" Can't Hear after update from RC2
    By tommy_9099 in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 10
    Last Post: August 4th, 2011, 07:04 PM
  2. Can't hear other user + client doesnīt close
    By darkinsanity in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: June 22nd, 2010, 09:15 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: January 19th, 2010, 07:47 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: January 19th, 2010, 07:47 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •