Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    April 2012
    Posts
    1

    link doesn't work

    hi
    on this mounth i 've a problem whit link.... when i clik nothing happens... i wait the update but again not work.i try to delete and reinstall ts3 but nothing i need help. and banner too doesn't work



    sorry for my bad english ^^

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    The problem is not the client, there is no browser registred in your operation.
    Please try to reinstall your webbrowser. This should fix the problem.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mic doesn't work at all
    By MikeBrown in forum macOS
    Replies: 0
    Last Post: August 26th, 2014, 01:07 PM
  2. [Resolved] Doesn't work after nap !
    By P4x225 in forum Client Support
    Replies: 7
    Last Post: December 16th, 2011, 10:42 PM
  3. My TS3 doesn't work!
    By Ketepaja in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: August 18th, 2010, 02:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •