Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    April 2012
    Posts
    5

    Client 3.0.6 TS3 Overlay

    Hi there

    After the last update om TS, my Overlay plugin has stopped working.

    I tryed to reinstall TS, I tryed to reinstall the overlay plugin. NOTHING

    I noticed that I have a file inside my TS3overlay foler that is called "ciO-hookinstall.exe" or something like that. I cannot do anything with that file. (Remane, move, delete).

    I am administrator, on my own PC.

    I trying to get it to work on "World of Tanks", it worked before the update. hmmmm.

    Anyone ???

    BR
    Zeezar

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,504
    What games do not work and what hardware an operation system do you use?
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1
    Hi. I have the sme problem.

    I have red write under the teamspeak 3 overlay lugin ( version api 16, required 16).
    RED write say me: dx_overlay_plugin.dll
    the plugin is not compatible, Api 15, required 16

    I have windows 7 nd try to download TS3 in 32 and 64 bit. Say me the same error. Can you help me? ^^

  4. #4
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,504
    Quote Originally Posted by caramon1977 View Post
    Hi. I have the sme problem.
    This is not the same problem. Your plugin version is outdated.
    http://www.teamspeak.com/?page=downloads please download and use the installer. this setup hast he latest client and overlay.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] Popup chat in overlay - problem with large text (client 3.0.7)
    By Wojaszek in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 6
    Last Post: September 5th, 2012, 11:33 AM
  2. Client 3.0.6 TS3 Overlay
    By Zeezar in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 1
    Last Post: April 27th, 2012, 10:09 AM
  3. Client Rc1: Overlay BF2 punkbuster kicks me
    By davelanno in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 3
    Last Post: June 24th, 2011, 06:28 PM
  4. Client 64-bit 3.0.0-rc1 on Win 7 and overlay
    By urgash in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 3
    Last Post: May 15th, 2011, 01:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •