Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    April 2012
    Posts
    1

    Xfire causing TS3 to crash

    Hey guys, for some reason every time I log into Xfire then TS3 crashes as I join a server or do a microphone test. When Xfire is not running then there are no problems. This problem only started occurring after I reinstalled my sound drivers but does it no matter what drivers I use now. I have attached a link to the dump file.

    http://img191.imageshack.us/img191/7259/test1io.png

    Any help is much appreciated as i have tried everything I can think of.

    Thanks,

    Andy

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by tolleya12 View Post
    I have attached a link to the dump file.
    http://img191.imageshack.us/img191/7259/test1io.png
    Hello.

    This link goes to an image...

    Greetings.

  3. #3
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    2,029
    Do you have the Overlay Plugin active?
    Since both of them try to draw Interfaces in D3D Applications they could interfere with each other leading the Plugin (and thus the Client) to crash.

    If you have the Overlay active disable it, reboot and see if it is still crashing.

  4. #4
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    The dmp file would be helpfull, but the picture isn't.

    I guess it's the fault of your volume plugin, but we can't say it without the dumpf file.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Players causing server crash.
    By Nekrage in forum Server Support
    Replies: 2
    Last Post: May 6th, 2015, 07:50 AM
  2. Input not working / causing crash
    By Turtizzle in forum Linux
    Replies: 0
    Last Post: October 4th, 2010, 08:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •