Forum

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6

    Failed to connect.

    For around a year i was able to connect to a server then around a month ago, every time i try to connect i get "failed to connect" Heres the log.
    9/3/2012 12:02:55 PM Input Info Default monitoring enabled
    9/3/2012 12:02:55 PM ClientUI Info Qt version: 4.7.2
    9/3/2012 12:02:55 PM ClientUI Info Using configuration location: C:/Users/Samuel/AppData/Roaming/TS3Client/ts3clientui_qt.conf
    9/3/2012 12:02:56 PM ClientUI Info Last update check was: Mon Sep 3 11:18:18 2012
    9/3/2012 12:05:53 PM ClientUI Info Connect to server: 209.162.0.48
    9/3/2012 12:05:53 PM ClientUI Info Blacklist check ok
    9/3/2012 12:05:53 PM ClientUI Info Initiating connection: 209.162.0.48:2055 209.162.0.48
    9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    9/3/2012 12:05:53 PM Info DNS resolve successful, "blacklist.teamspeak.com"=80.190.225.139
    9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 960
    9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 960
    9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    9/3/2012 12:05:53 PM PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
    9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Debug Got 2 or more rendering spaces in same loop 480 960 480
    9/3/2012 12:05:53 PM ClientUI Info Connect status: Connecting
    9/3/2012 12:05:58 PM ClientUI Info Connect status: Disconnected
    9/3/2012 12:05:58 PM ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by Abstractions View Post
    For around a year i was able to connect to a server then around a month ago, every time i try to connect i get "failed to connect" Heres the log.
    .
    9/3/2012 12:05:53 PM ClientUI Info Initiating connection: 209.162.0.48:2055 209.162.0.48
    .
    Are you sure the server 209.162.0.48:2055 is running? or the address : port is correct?

    It seems there isn't server in that port.

    But the default port 9987 has one. Try connecting to 209.162.0.48:9987. If ok, no problem with TS3 and IP accessing.

  3. #3
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6
    Tried that. Still no connection. And yes, im positive its running, and im the only person i know of who cant connect. When i tried this was the log
    9/4/2012 4:20:38 PM Info TeamSpeak 3 Client 3.0.8.1 (2012-07-30 14:09:12)
    9/4/2012 4:20:38 PM Direct Sound Debug setting timer resolution to 1ms
    9/4/2012 4:20:39 PM Query Info listening on 127.0.0.1:25639
    9/4/2012 4:20:42 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    9/4/2012 4:20:42 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info -------- Enum Devices --------
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info Device No:1 [KEYBOARD]
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info Handle: \\?\Root#RDP_KBD#0000#{884b96c3-56ef-11d1-bc8c-00a0c91405dd}
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info Mode: 1
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info Function Keys: 12
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info Indicators: 3
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info Keys Total: 101
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info Type: 81
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info Subtype: 0
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info ------------------------------
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info Device No:2 [KEYBOARD]
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info Handle: \\?\ACPI#PNP0303#4&27188177&0#{884b96c3-56ef-11d1-bc8c-00a0c91405dd}
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info Mode: 1
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info Function Keys: 12
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info Indicators: 3
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info Keys Total: 101
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info Type: 7
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info Subtype: 0
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info ------------------------------
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info Device No: 3 [MOUSE]
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info Handle: \\?\Root#RDP_MOU#0000#{378de44c-56ef-11d1-bc8c-00a0c91405dd}
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info ID: 2
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info Buttons: 2
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info ------------------------------
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info Device No: 4 [MOUSE]
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info Handle: \\?\ACPI#SYN1E1F#4&27188177&0#{378de44c-56ef-11d1-bc8c-00a0c91405dd}
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info ID: 32
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info Buttons: 5
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info ------------------------------
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info ---------- Enum End ----------
    9/4/2012 4:20:43 PM Input Info Default monitoring enabled
    9/4/2012 4:20:45 PM ClientUI Info Qt version: 4.7.2
    9/4/2012 4:20:45 PM ClientUI Info Using configuration location: C:/Users/Samuel/AppData/Roaming/TS3Client/ts3clientui_qt.conf
    9/4/2012 4:20:45 PM ClientUI Info Last update check was: Mon Sep 3 11:18:18 2012
    9/4/2012 4:20:45 PM Info Checking for updates...
    9/4/2012 4:20:45 PM Info DNS resolve successful, "update.teamspeak.com"=80.190.225.139
    9/4/2012 4:20:46 PM Info Update check, my version: 1343657352, latest version: 1343657352
    9/4/2012 4:21:02 PM ClientUI Info Connect to server: 209.162.0.48
    9/4/2012 4:21:02 PM ClientUI Info Blacklist check ok
    9/4/2012 4:21:02 PM ClientUI Info Initiating connection: 209.162.0.48:9987 209.162.0.48
    9/4/2012 4:21:02 PM Info DNS resolve successful, "blacklist.teamspeak.com"=80.190.225.139
    9/4/2012 4:21:02 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    9/4/2012 4:21:02 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    9/4/2012 4:21:02 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    9/4/2012 4:21:02 PM Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 960
    9/4/2012 4:21:02 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    9/4/2012 4:21:02 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    9/4/2012 4:21:02 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    9/4/2012 4:21:02 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    9/4/2012 4:21:02 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    9/4/2012 4:21:02 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    9/4/2012 4:21:02 PM Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 960
    9/4/2012 4:21:02 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    9/4/2012 4:21:02 PM PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
    9/4/2012 4:21:02 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    9/4/2012 4:21:02 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    9/4/2012 4:21:02 PM Windows Audio Session Debug Got 2 or more rendering spaces in same loop 480 960 480
    9/4/2012 4:21:02 PM ClientUI Info Connect status: Connecting
    9/4/2012 4:21:08 PM ClientUI Info Connect status: Disconnected
    9/4/2012 4:21:08 PM ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0

  4. #4
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Ok.

    I've connected to the 9987 server:
    Code:
    05/09/2012 12:36:04	ClientUI	Info	Connect to server: 209.162.0.48	
    05/09/2012 12:36:04	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    05/09/2012 12:36:04	ClientUI	Info	Initiating connection: 209.162.0.48:9987 209.162.0.48	
    05/09/2012 12:36:04	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    05/09/2012 12:36:04	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    05/09/2012 12:36:04	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-enter	
    05/09/2012 12:36:04	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 896	
    05/09/2012 12:36:04	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-leave	
    05/09/2012 12:36:04	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-enter	
    05/09/2012 12:36:04	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-leave	
    05/09/2012 12:36:04	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    05/09/2012 12:36:04	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    05/09/2012 12:36:04	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-enter	
    05/09/2012 12:36:04	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 896	
    05/09/2012 12:36:04	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-leave	
    05/09/2012 12:36:04	PreProSpeex	Info	Speex version: speex-1.2beta3	
    05/09/2012 12:36:04	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-enter	
    05/09/2012 12:36:04	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-leave	
    05/09/2012 12:36:04		Info	DNS resolve successful, "blacklist.teamspeak.com"=80.190.225.139	
    05/09/2012 12:36:04	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    05/09/2012 12:36:05	ClientUI	Info	Connect status: Connected	
    05/09/2012 12:36:07	Windows Audio Session	Debug	RenderDeviceContext inner loop lasted > 20 ms 495	
    05/09/2012 12:36:07	Windows Audio Session	Debug	Got 2 or more rendering spaces in same loop 448 896 448	
    05/09/2012 12:36:07	ClientUI	Info	Connect status: Establishing connection	
    05/09/2012 12:36:07	ClientUI	Info	Connect status: Connection established	
    05/09/2012 12:36:12	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    05/09/2012 12:36:12	ClientUI	Info	Disconnected or forced to leave, want autoreconnect = 0	
    05/09/2012 12:36:12	Bookmarks	Info	Disconnect, total time: 7 - 6427	
    05/09/2012 12:36:13	Windows Audio Session	Debug	RenderDeviceContext inner loop lasted > 20 ms 245	
    05/09/2012 12:36:13	Windows Audio Session	Debug	Got 2 or more rendering spaces in same loop 448 896 448	
    05/09/2012 12:36:13	Windows Audio Session	Debug	Got 2 or more rendering spaces in same loop 448 896 448
    But I can't connect to 2055.
    Code:
    <12:36:04>  Trying to connect to server on 209.162.0.48
    <12:36:05>  Connected to Server: GermServ
    <12:36:05>  Make sure to visit our home page. Linked to home icon above server details on right.
    <12:36:06>  Welcome to GermServ TeamSpeak 
    <12:36:12>  Disconnected from server
    <12:41:29>  Trying to connect to server on 209.162.0.48:2055
    <12:41:35>  Failed to connect to server
    I can't get ping from the address but there's a web server there.

    Please, try with
    http://209.162.0.48/
    in your web-browser

    If that fails, I would ask to the ISP provider about the issue with this IP and the web-browser.

  5. #5
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6
    My ISP may as well be useless. Just made up random excuses to send me to tech support that id have to pay for.

  6. #6
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by Abstractions View Post
    My ISP may as well be useless. Just made up random excuses to send me to tech support that id have to pay for.
    It seems there's something with this IP and your computer or internet access. Maybe this thread could give you a hint:
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...nect-to-server

    Remember: I can't access to the server you want, port 2055 (I think there isn't a TS3 server there). We are trying with port 9987 just for testing the access to the IP.

  7. #7
    Join Date
    September 2012
    Posts
    1
    I have the same Problem! Teamspeak 3 worked well, then from one day to the next i get "Failed to connect" every time i want to connect to a server!

    Nothing has changed, till this point, in the configuration of the PC or Router?!

    I tried:
    -Software Firewall Off
    -Reinstall Teamspeak 3
    -Looking up Router config. There wasn´t even ports forwarded before, but connecting still worked. Now it looks like this:
    http://img153.imagevenue.com/img.php..._122_446lo.jpg
    Still doesn´t help.

    Pinging Teamspeak Servers with cmd.exe works.

    """""""""""
    06.09.2012 13:12:47 Info TeamSpeak 3 Client 3.0.8.1 (2012-07-30 14:09:12)
    06.09.2012 13:12:47 Direct Sound Debug setting timer resolution to 1ms
    06.09.2012 13:12:47 SoundBckndIntf Error C:/Program Files/TeamSpeak 3 Client x64/soundbackends/directsound_win64.dll error: NO_DEFAULT_FOUND
    06.09.2012 13:12:48 Windows Audio Session Error ERROR (-107 -2147023728): Element nicht gefunden.
    06.09.2012 13:12:48 SoundBckndIntf Error C:/Program Files/TeamSpeak 3 Client x64/soundbackends/windowsaudiosession_win64.dll error: GETTING_DEFAULTAUDIOENDPOINT
    06.09.2012 13:12:48 Query Info listening on 127.0.0.1:25639
    06.09.2012 13:12:48 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    06.09.2012 13:12:48 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    06.09.2012 13:12:48 Input Info -------- Enum Devices --------
    06.09.2012 13:12:48 Input Info Device No:1 [KEYBOARD]
    06.09.2012 13:12:48 Input Info Handle: \\?\Root#RDP_KBD#0000#{884b96c3-56ef-11d1-bc8c-00a0c91405dd}
    06.09.2012 13:12:48 Input Info Mode: 1
    06.09.2012 13:12:48 Input Info Function Keys: 12
    06.09.2012 13:12:48 Input Info Indicators: 3
    06.09.2012 13:12:48 Input Info Keys Total: 101
    06.09.2012 13:12:48 Input Info Type: 81
    06.09.2012 13:12:48 Input Info Subtype: 0
    06.09.2012 13:12:48 Input Info ------------------------------
    06.09.2012 13:12:48 Input Info Device No:2 [KEYBOARD]
    06.09.2012 13:12:48 Input Info Handle: \\?\ACPI#PNP0303#4&26230c61&0#{884b96c3-56ef-11d1-bc8c-00a0c91405dd}
    06.09.2012 13:12:48 Input Info Mode: 1
    06.09.2012 13:12:48 Input Info Function Keys: 12
    06.09.2012 13:12:48 Input Info Indicators: 3
    06.09.2012 13:12:48 Input Info Keys Total: 101
    06.09.2012 13:12:48 Input Info Type: 4
    06.09.2012 13:12:48 Input Info Subtype: 0
    06.09.2012 13:12:48 Input Info ------------------------------
    06.09.2012 13:12:48 Input Info Device No: 3 [MOUSE]
    06.09.2012 13:12:48 Input Info Handle: \\?\Root#RDP_MOU#0000#{378de44c-56ef-11d1-bc8c-00a0c91405dd}
    06.09.2012 13:12:48 Input Info ID: 2
    06.09.2012 13:12:48 Input Info Buttons: 2
    06.09.2012 13:12:48 Input Info ------------------------------
    06.09.2012 13:12:48 Input Info Device No: 4 [MOUSE]
    06.09.2012 13:12:48 Input Info Handle: \\?\HID#VID_046D&PID_C016#6&11bddca6&0&0000#{378de 44c-56ef-11d1-bc8c-00a0c91405dd}
    06.09.2012 13:12:48 Input Info ID: 256
    06.09.2012 13:12:48 Input Info Buttons: 3
    06.09.2012 13:12:48 Input Info ------------------------------
    06.09.2012 13:12:48 Input Info Device No: 5 [MOUSE]
    06.09.2012 13:12:48 Input Info Handle: \\?\ACPI#SYN1B1D#4&26230c61&0#{378de44c-56ef-11d1-bc8c-00a0c91405dd}
    06.09.2012 13:12:48 Input Info ID: 32
    06.09.2012 13:12:48 Input Info Buttons: 5
    06.09.2012 13:12:48 Input Info ------------------------------
    06.09.2012 13:12:48 Input Info ---------- Enum End ----------
    06.09.2012 13:12:48 Input Info Default monitoring enabled
    06.09.2012 13:12:48 ClientUI Info Qt version: 4.7.2
    06.09.2012 13:12:48 ClientUI Info Using configuration location: C:/Program Files/TeamSpeak 3 Client x64/config/ts3clientui_qt.conf
    06.09.2012 13:12:48 ClientUI Info Last update check was:
    06.09.2012 13:12:48 Info Checking for updates...
    06.09.2012 13:12:48 Info DNS resolve successful, "update.teamspeak.com"=80.190.225.139
    06.09.2012 13:12:53 Info Update check timeout
    06.09.2012 13:13:03 ClientUI Info Connect to server: voice.teamspeak.com
    06.09.2012 13:13:03 ClientUI Info Trying to resolve voice.teamspeak.com
    06.09.2012 13:13:03 Info DNS resolve successful, "voice.teamspeak.com"=194.97.114.2
    06.09.2012 13:13:03 Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.voice.teamspeak.com"
    06.09.2012 13:13:03 Info TSDNS found at "voice.teamspeak.com" and queried successfully. Result: 194.97.114.2:9987
    06.09.2012 13:13:03 Info SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.teamspeak.com"=>"voice.teamspeak.com: 41144" and queried successfully. Result: 194.97.114.2:9987
    06.09.2012 13:13:03 ClientUI Info Lookup finished: 194.97.114.2 9987 voice.teamspeak.com 1 0
    06.09.2012 13:13:03 ClientUI Info Resolve successful: 194.97.114.2:9987
    06.09.2012 13:13:03 ClientUI Info Blacklist check ok
    06.09.2012 13:13:03 ClientUI Info Initiating connection: 194.97.114.2:9987 voice.teamspeak.com
    06.09.2012 13:13:03 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    06.09.2012 13:13:03 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    06.09.2012 13:13:03 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    06.09.2012 13:13:03 Info DNS resolve successful, "blacklist.teamspeak.com"=80.190.225.139
    06.09.2012 13:13:03 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 960
    06.09.2012 13:13:03 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    06.09.2012 13:13:03 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    06.09.2012 13:13:03 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    06.09.2012 13:13:03 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    06.09.2012 13:13:03 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    06.09.2012 13:13:03 ClientUI Info Connect status: Connecting
    06.09.2012 13:13:08 ClientUI Info Blacklist check timeout
    06.09.2012 13:13:08 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    06.09.2012 13:13:08 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    """"""""""""

    Why does it say i´m on a blacklist?

  8. #8
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,240
    The log does not say, that you are on a blacklist. The client can't be blacklisted at all
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  9. #9
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,079
    it might be that your router detects TeamSpeak's traffic as flooding or dDoS attack and blocks it, please check your router's configuration for options related to security / flood protection / dDoS attacks and disable those.

  10. #10
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6
    Tried pinging. 4 sent, 0 recieved. After this tried a trace, and it got stuck somewhere in Minnesota.

  11. #11
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,079
    You might want to ask your ISP if they know of any problems in that area and/or give them the traceroute.

  12. #12
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6
    "Oh, we cannot help you with this problem, would you like to speak to our paid support?" - My Isp

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: November 1st, 2015, 12:06 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: September 20th, 2015, 12:09 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: January 3rd, 2015, 08:41 PM
  4. Replies: 12
    Last Post: September 1st, 2014, 06:20 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •