Forum

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    December 2011
    Posts
    25

    Ban by IP not working

    Hi everyone. When I go to ban an IP address, I only have the option for 2 hours. When I change that to permanent, it goes red and I cannot make those changes. I am the Server admin so it should not talk back to me like this.

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    2,029
    Didn't you already have the exact same Problem a couple Weeks ago?

    In any case it's because you are in multiple Groups and one with a 2 hour limitation is overwriting your infinite Time on Serveradmin. Either that or you changed the SA to only have 2 hours Bantime.

    Check the i_client_max_ban_time Permission in Permission Overview to see where it's coming from.

  3. #3
    Join Date
    December 2011
    Posts
    25
    Didn't you already have the exact same Problem a couple Weeks ago?
    No

    You were right, I was in as SA and a special group. This allowed me to do the right selection.
    Thank you.

  4. #4
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    2,029
    Hm well definately sure I answered the exact same thread a couple weeks back, can't find it right now though...

    anyway glad you got it sorted.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: August 10th, 2013, 06:09 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: June 7th, 2013, 11:35 AM
  3. Replies: 8
    Last Post: March 1st, 2011, 03:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •