Forum

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    August 2011
    Posts
    2

    Angry No sound at all after update

    After i updated my TS3 client, i can't hear anything, i can not hear the man/woman in the sound pack, i can not hear people speaking and i cannot even hear anything on the sound test.

    I've reinstalled my TS3 and i have also reinstalled and updated my Audio drivers (Realtek HD audo manager)
    the audio mixer shows the TS3 icon and it shows the bar going up & down as people speak, still there is no sound.

    i have tried different sound packs and i honestly do not have any idea what else to try.

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    Please try and check these steps
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...of-information.

    And maybe a client log would be also helpfull.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    July 2012
    Posts
    2
    just check ur drivers whether it have been installed correctly

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Sound Problems after last update
    By Paul Muaddib in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: October 29th, 2013, 10:47 AM
  2. no sound after update
    By kainsn in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: June 17th, 2011, 09:38 AM
  3. Sound Problems since the new Update
    By Reverant in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: May 13th, 2011, 08:03 AM
  4. New TS3 Update Causing Sound Issues
    By Matt(MegaMan) in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: May 12th, 2011, 07:01 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •