Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    July 2012
    Posts
    3

    No automatic move to channel

    Hi. Sorry if this has been mentioned but I can no longer automatically join a channel of my choice when when loggin in to my server. I've altered the default channel in the bookmark but it doesn't work. I can change the global default channel and this works.

    Anyone got any ideas.

  2. #2
    Join Date
    July 2006
    Posts
    1,600
    This topic already exists. Use the forum search.

  3. #3
    Join Date
    July 2012
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by maxi1990 View Post
    This topic already exists. Use the forum search.
    I love these useful reponses... What search parrameter should I use? Also the forum search box won't let me type in.

    I've tried the search thread and search tools using No automatic move to channel and there are no results.

    Thanks for your help.
    Last edited by ukoldgit; July 22nd, 2012 at 09:05 PM.

  4. #4
    Join Date
    January 2010
    Location
    Germany
    Posts
    2,029
    Its not called automated move or anything like that... It's a default channel or personal default channel.

    The Reason you cannot type into the search is because you are using Internet Explorer without having this Site set for Compatibility Mode (clicking the broken Page Icon in the Address Bar). After doing that (or using another browser) you will be able to enter text in the search bar.

    Anyways Check here

  5. #5
    Join Date
    July 2012
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by SilentStorm View Post
    Its not called automated move or anything like that... It's a default channel or personal default channel.

    The Reason you cannot type into the search is because you are using Internet Explorer without having this Site set for Compatibility Mode (clicking the broken Page Icon in the Address Bar). After doing that (or using another browser) you will be able to enter text in the search bar.

    Anyways Check here
    Thanks for your help m8. Nice to know it's just a bug. This is my first visit to this forum, nice to find someone helpful. Thanks again

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] iOS Automatic Channel Scrolling
    By Ethan5640 in forum iOS
    Replies: 6
    Last Post: August 20th, 2014, 09:34 PM
  2. Automatic Channel Admin
    By croxy34 in forum Permission System
    Replies: 2
    Last Post: September 6th, 2013, 03:24 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: May 15th, 2013, 10:06 AM
  4. [Rejected] Move menu option for "Move client to own channel"
    By maggy in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 1
    Last Post: March 23rd, 2013, 07:22 PM
  5. Automatic Channel Creation
    By WavezZ in forum Tools / Web Based
    Replies: 1
    Last Post: February 13th, 2011, 11:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •