Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    July 2012
    Posts
    1

    Ts 3 overlay plugin 3.5.6

    I have until recently being using the overlay on Star Trek Online, however it has stopped appearing.

    When I check the logs it shows it was working, then stopped, I have attempted to install and reinstall both the TS client and the overlay itself, going so far as to remove the TSoverlay folder from >AppData>Roaming>ts3overlay.

    When i start STO, nothing happens, when i for example start Gom player, it created the logs folder with the GOM player log inside, but nothing from STO.

    It did work, continues to work for my clan on TS, but something somewhere is stopping it from being picked up by TS now.

    Any advice on how to manually add a profile or get the overlay to recognize the STO exe now?

    Is it possible a registry entry is now broken?

    thanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Location
    -
    Posts
    252
    You could try to delete the overlay config and test it again.
    But this sounds like that you start the game with admin rights and the overlay isn't able to recognize the game as running.

    Anyway give it a try... Close ts and your game and then go to > "%appdata%/ts3overlay" > and delete the "config_user.ini".

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Plugin overlay
    By papagrizzlybear in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 0
    Last Post: August 15th, 2013, 01:00 AM
  2. [Rejected] TS3 Overlay Plugin
    By Gluecksbaerli in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 1
    Last Post: March 25th, 2013, 08:17 AM
  3. TS3 Overlay plugin?
    By KrabKley in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 250
    Last Post: December 12th, 2012, 12:42 PM
  4. Rc1: DX Overlay Plugin WOW
    By WoFNuLL in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 4
    Last Post: May 22nd, 2011, 05:28 PM
  5. ts3 overlay plugin (Failed to open plugin)
    By netmario in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: September 22nd, 2010, 09:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •