Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    July 2012
    Posts
    9

    Question new Sound problem ?

    Hey,

    I searched for posts like this one but didnt find anything.

    If i want to connect to a special server with a special identity my mic and speakers are deactivated.
    With another identity its allright and with the first identity on another server its all right.
    Its just my problem noone else of the ts3 users got that problem and i can use every identity just once.
    After i reconnecting with a used identity its blocked again. If i export my identity and import it again its all right again but just for 1 session.

    U ever heard of this ?
    Shall i just reinstall ts3 ?

    newest version of client and server.
    OS: windows 7 64bit

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    This has nothing to do with the identity. This is a bookmark setting for that server.

    Explained here:
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...of-information.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: May 18th, 2011, 07:15 AM
  2. Sound problem
    By TSPB | Striker in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: January 2nd, 2010, 12:43 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •