Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 24 of 27 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast
Results 346 to 360 of 397
  1. #346
    Join Date
    March 2014
    Posts
    6
    How disband these are the problem ?


    Code:
    Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at rbm_packages/rbm_features.pm line 1531.
    Thursday 1:25:49 PM     ERROR   - TS3 Query             - TS3 Error ID: 1540 Msg: convert error
    Thursday 1:25:49 PM     ERROR   - TS3 Query             - TS3 Error ID: 1540 Msg: convert error
    Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at rbm_packages/rbm_features.pm line 1537.
    Thursday 1:26:02 PM     ERROR   - TS3 Query             - TS3 Error ID: 1540 Msg: convert error
    Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at rbm_packages/rbm_parent.pm line 2563, <$FFCLList> line 2.
    Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at rbm_packages/rbm_parent.pm line 2564, <$FFCLList> line 2.
    Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at rbm_packages/rbm_features.pm line 1531, <$FFCLList> line 2.
    Thursday 1:26:41 PM     ERROR   - TS3 Query             - TS3 Error ID: 1540 Msg: convert error
    Thursday 1:26:41 PM     ERROR   - TS3 Query             - TS3 Error ID: 1540 Msg: convert error
    Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at rbm_packages/rbm_features.pm line 1449, <$FFCLList> line 2.
    Thursday 1:28:42 PM     ERROR   - TS3 Query             - TS3 Error ID: 1540 Msg: convert error
    Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at rbm_packages/rbm_features.pm line 1537, <$FFCLList> line 2.
    Thursday 1:28:43 PM     ERROR   - TS3 Query             - TS3 Error ID: 1540 Msg: convert error
    Thursday 1:28:43 PM     ERROR   - TS3 Query             - TS3 Error ID: 1540 Msg: convert error
    Last edited by Hawe_HuaHa; August 7th, 2014 at 01:36 PM.

  2. #347
    Join Date
    June 2012
    Location
    Earth
    Posts
    181
    Quote Originally Posted by Hawe_HuaHa View Post
    How disband these are the problem ?
    What version of rbmod are you running Hawe?
    Come to rbmod.presension.com (ts3: 9987) PM, & we can take a closer look.

    -M.

  3. #348
    Join Date
    March 2014
    Posts
    6
    Quote Originally Posted by Scor9ioN View Post
    What version of rbmod are you running Hawe?
    Come to rbmod.presension.com (ts3: 9987) PM, & we can take a closer look.

    -M.
    I used an older version, I will change version to the latest version of beta, my problem with ( cpan ) and other programs such as Weather::Underground and LWP , I did not understand how to install well .

  4. #349
    Join Date
    March 2014
    Posts
    6
    hi I know now why server gruop Sticky it did not work, you must run OS_Detection , If you have another way to run it without the need for the OS_Detection told me

  5. #350
    Join Date
    July 2014
    Posts
    38
    Please can you help me? How can I run this perfect mod in background, Im in linux newbie, but after I close putty, Rbmod disconnect from my TS3 server

  6. #351
    Join Date
    June 2013
    Location
    TeamSpeak Community Forums
    Posts
    108

    Reply

    lukasjanra,

    The simple way to run it would be directly on the server if you can, but if you have to use PuTTY, then install "screen" if it is not already installed. You can do this by typing at the terminal "apt-get install screen" if it is Debian/Ubuntu Linux.

    When screen is installed, navigate to the RbMod folder, and type this command: "screen -S RbMod ./rbmod.pl", this will start a new screen session for running the mod. You can then press CTRL + A + D to detach the screen, and go back to the normal terminal, but the RbMod will still be running in the background.

    To resume the screen session, all you have to do is type at the terminal: "screen -R RbMod", which will resume the session.

    Hope this helps...

  7. #352
    Join Date
    June 2012
    Location
    Earth
    Posts
    181
    In a shell such as Putty; you can also add '& jobs' to the tail.. watch for the PID and 'disown <PID>' afterwards.

    Thought I would share RbMod's new domain name I registered a few days ago.

    www.rbmod.com (Website)
    forum.rbmod.com (Forum Site)
    rbmod.com (RbMod Public Inn TS3 Server)
    Step two this week following will be turning RbMod Public Inn GPL -> AAL..

    After I complete a Devils Canyon/X97 upgrade over the next few days on my main workstation (Still waiting on some DDR3 to come in..SSD.. Snail-Mail) - I'll be focusing more & more of my time on Rb5 again. I've been working on a far more functional WebUI as of late, which will function as a control panel for rb5.. Once the foundation is in place, I'll bring in the features, minus a few from rb3, but also some new features specifically for rb5.

    Cheers,

    -M.

  8. #353
    Join Date
    November 2013
    Posts
    38
    @Scor9ioN

    I have a strange issue. I have a 500 slot teamspeak NPL and I run this mod on my main it works just fine. I am running a second instance of this for a secondary teamspeak server I leased out and it partially works as in it cant find all of the icons. It found some and is displaying some but most of the icons can not be found. I don't know how to combat this issue. What steps can i take to truobleshoot.

  9. #354
    Join Date
    June 2012
    Location
    Earth
    Posts
    181
    Same physical server.. two different VS Ports running correct? 2 rbmod directories created & running.. Each rbmod points to each VS Port (9987/9988 for e.g.)..

    Well if you've uploaded all the appropriate icons to each VS server ../teamspeak3-server_linux-amd64/files/virtualserver_1/internal/icons & ../teamspeak3-server_linux-amd64/files/virtualserver_2/internal/icons I can't see where anything would break.

    Perhaps you can elaborate on which icon pack(s) / features aren't displaying.. Are these features functioning w/o the icons?

    -M. www.rbmod.com | forum.rbmod.com

  10. #355
    Join Date
    January 2014
    Posts
    12
    How can I change text message welcome ?

  11. #356
    Join Date
    August 2014
    Posts
    11
    Go to RbMod_v3.2.4\rbm_extras\rbm_motd.cf
    Open it with Notepad++ !
    I hope that helps you!

  12. #357
    Join Date
    January 2014
    Posts
    12
    Thank you ,

    I have another question

    How can I change the way giving the ranks ?

  13. #358
    Join Date
    June 2012
    Location
    Earth
    Posts
    181
    If you mean time required to achieve first rank,

    Code:
    Military_Rank_Requirements = 60
    This would mean guests have to be connected 60 seconds before achieving the second rank. Each subsequent rank becomes harder & harder to reach, as the formula isn't linear. Clients TOTAL time + Military_Rank_Requirements + CURRENT time / 4 = next rank up.

    So the the military ranking is pretty well automated. I do plan on 'remembering' & laying out every military server group for this feature in the future for possibly Rb5. Thus allowing server admins to set individual group permissions for each rank - Giving the entire feature more substance.

    Other variables..

    Code:
    Military_Rank_Globally_Announce = 1/0 (Globally announce clients rank)
    Military_Rank_Privately_Announce = 1/0 (PM client ranked)
    Military_Rank_Icon_Pack = 1/2/3 (Few icon packs, be sure to upload these icons to your ts3 VS icon directory)
    Military_Rank_Interval = 30 (How often the mod checks client times for ranking)

    -M. www.rbmod.com | forum.rbmod.com

  14. #359
    Join Date
    March 2014
    Posts
    19
    Trying to resolve some issues
    The icon for client "" (0) was not found. and The icon for server group "Status 2" was not found.
    get the first one any time I join and status 2 for afk. I have icons under internal / icons


    Also, how do I add permissions to my queryclient? I get insufficient permissions when I load up rbmod.pl on one of the lines.

    here is what I get when I actually join

    Code:
    <23:03:26> The icon for client "zrikz" (147) was not found.
    <23:03:27> "Rb323": CONNECT GAUGE - 2 Joins detected under 180 seconds.
    <23:03:27> "Rb323": Mr. reconnect is back...
    <23:03:27> "zrikz" was added to server group "Private 2  (0)" by "Rb323".
    <23:03:27> The icon for client "" (0) was not found.
    <23:03:27> The icon for client "zrikz" (147) was not found.
    <23:03:27> "zrikz" was added to server group "Status 6" by "Rb323".
    <23:03:27> The icon for client "" (0) was not found.
    <23:03:27> The icon for client "zrikz" (147) was not found.
    <23:03:27> "Rb323": If you must play, decide on three things at the start: the rules of the game, the stakes, and the quitting time.
    <23:03:27> The icon for client "" (0) was not found.
    <23:03:28> The icon for client "" (0) was not found.

  15. #360
    Join Date
    August 2014
    Posts
    10
    Hi!

    First of all, thanks for this great bot.

    I have managed to run it om my teamspeak server but I have one annoying problem...
    Once launched, the bot is deleting old RBM groups but it is also removing some of my gaming groups (see below)

    I managed to delete the Group Cleaner function by removing some lines in rbm_parent file as a temp solution but I suppose this function is not there witouth reason...

    Is there any other method to avoid the bot deleting my server groups?

    Cheers

    Code:
    September 25th 2014 Thursday 6:34:51 PM 	LOAD  	- Group Cleaner     	- Launching dormant RbMod group cleaner...
    September 25th 2014 Thursday 6:34:51 PM 	INFO  	- Group Cleaner     	- Attempting to cleanup 9 old RbM groups...
    September 25th 2014 Thursday 6:34:51 PM 	INFO  	- Group Cleaner     	- Estimated Time Remaining:  2 seconds...
    September 25th 2014 Thursday 6:34:51 PM 	OK  	- Group Cleaner     	- Removed GroupID: 14 - Arma 3
    September 25th 2014 Thursday 6:34:51 PM 	OK  	- Group Cleaner     	- Removed GroupID: 15 - Battlefield 4
    September 25th 2014 Thursday 6:34:51 PM 	OK  	- Group Cleaner     	- Removed GroupID: 18 - Starcraft 2
    September 25th 2014 Thursday 6:34:51 PM 	OK  	- Group Cleaner     	- Removed GroupID: 29 - Payday 2
    September 25th 2014 Thursday 6:34:51 PM 	OK  	- Group Cleaner     	- Removed GroupID: 30 - Fifa 14
    September 25th 2014 Thursday 6:34:51 PM 	OK  	- Group Cleaner     	- Removed GroupID: 33 - SKILL Special Force 2
    September 25th 2014 Thursday 6:34:51 PM 	OK  	- Group Cleaner     	- Removed GroupID: 35 - Guild Wars 2
    September 25th 2014 Thursday 6:34:51 PM 	OK  	- Group Cleaner     	- Removed GroupID: 40 - Diablo 3
    September 25th 2014 Thursday 6:34:51 PM 	OK  	- Group Cleaner     	- Removed GroupID: 57 - Team Fortress 2
    September 25th 2014 Thursday 6:34:51 PM 	OK  	- Group Cleaner     	- Finished cleaning 9 dormant RbMod groups.
    Last edited by MaDRsCa; September 29th, 2014 at 04:23 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Similar Threads

  1. Modification of ID ?
    By JASA7X in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: September 9th, 2013, 12:17 PM
  2. Modification sound pack
    By Kaaac in forum Client Support
    Replies: 1
    Last Post: January 16th, 2012, 09:40 AM
  3. Modification sound pack
    By Kaaac in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 0
    Last Post: January 10th, 2012, 02:44 AM
  4. modification ts 3 client
    By DOM666 in forum Skins / Icon & Sound Packs
    Replies: 1
    Last Post: January 25th, 2010, 05:20 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •