For around a year i was able to connect to a server then around a month ago, every time i try to connect i get "failed to connect" Heres the log.
9/3/2012 12:02:55 PM Input Info Default monitoring enabled
9/3/2012 12:02:55 PM ClientUI Info Qt version: 4.7.2
9/3/2012 12:02:55 PM ClientUI Info Using configuration location: C:/Users/Samuel/AppData/Roaming/TS3Client/ts3clientui_qt.conf
9/3/2012 12:02:56 PM ClientUI Info Last update check was: Mon Sep 3 11:18:18 2012
9/3/2012 12:05:53 PM ClientUI Info Connect to server: 209.162.0.48
9/3/2012 12:05:53 PM ClientUI Info Blacklist check ok
9/3/2012 12:05:53 PM ClientUI Info Initiating connection: 209.162.0.48:2055 209.162.0.48
9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
9/3/2012 12:05:53 PM Info DNS resolve successful, "blacklist.teamspeak.com"=80.190.225.139
9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 960
9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 960
9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
9/3/2012 12:05:53 PM PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
9/3/2012 12:05:53 PM Windows Audio Session Debug Got 2 or more rendering spaces in same loop 480 960 480
9/3/2012 12:05:53 PM ClientUI Info Connect status: Connecting
9/3/2012 12:05:58 PM ClientUI Info Connect status: Disconnected
9/3/2012 12:05:58 PM ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0