Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    September 2012
    Posts
    1

    Ts3 Overlay Issue

    Hi,
    I play runescape and this little box called "ts3overlay.r-dev.de" keeps popping up on my runescape client at random times, even though ts3 is not running and I'm not hitting the hotkey for the overlay. I can't close it by hitting the red "X" in the top right, or move the window. Does anyone know how to get rid of it? Thanks.

  2. #2
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,079
    Are you sure that TeamSpeak is not running? Check the task manager on the process tab to be sure there is no mention of ts3client.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TS3 overlay admin issue
    By finch053 in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 1
    Last Post: April 4th, 2013, 12:09 PM
  2. TS3 Overlay issue
    By Saybol in forum General Questions
    Replies: 4
    Last Post: January 2nd, 2013, 09:52 AM
  3. 3.0.7 overlay issue
    By supermotarded in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 1
    Last Post: July 12th, 2012, 06:06 AM
  4. [Resolved] TS3 Overlay issue
    By Exotine in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 10
    Last Post: February 27th, 2012, 10:46 AM
  5. Issue(s) with Overlay
    By PowerSSaiyanX in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 1
    Last Post: February 10th, 2012, 06:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •