Forum

Results 1 to 9 of 9

Thread: infinite mute?

  1. #1
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6

    Solved infinite mute?

    I don't know what exactly is wrong with my teamspeak bit since the server i usualy am on i am muted und can't unmute me anymore.
    The others can hear me but i can't hear them for what reason what so ever.
    It would be realy nice if someone could help me there

  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    Texas
    Posts
    745
    set your output to a specific device rather than default. also make sure the tamspeak master volume is up

  3. #3
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6
    Thank you but it didnt do anything

  4. #4
    Join Date
    December 2009
    Location
    Texas
    Posts
    745
    if you're running vista/7 also make sure the windows volume for teamspeak is up and unmuted

  5. #5
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6
    Thank you for your idea but it has nothing to do with win i double checked that in the first place and it has something to do with teamspek and not windows

  6. #6
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by MuahamnFirst View Post
    I don't know what exactly is wrong with my teamspeak bit since the server i usualy am on i am muted und can't unmute me anymore.
    The others can hear me but i can't hear them for what reason what so ever.
    Be sure that you have defined a playback device for the connection to this server:
    Bookmarks --> Manage Bookmarks --> Select the connection --> button "More" --> verify that you have a "Playback profile" assigned

  7. #7
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,080
    Or when connected just check Self -> playback profile and make sure one of the entries is selected and has a checkmark in front of it.

  8. #8
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6
    Thank you but I have a question......why the heck did my playbackprofile change?

  9. #9
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by MuahamnFirst View Post
    Thank you but I have a question......why the heck did my playbackprofile change?
    Solved? --> Yes -->

    Only this connection have the playbackprofile changed? ---just supposing--> Sometimes the mouse scroll wheel changes the combobox selection instead of scrolling.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] Infinite Token Prompt
    By numma_cway in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 5
    Last Post: October 11th, 2018, 09:33 AM
  2. Client gets disc, infinite loop.
    By rejnie in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: December 7th, 2011, 08:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •