Forum

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    September 2012
    Posts
    5

    Unable to get Icons to display

    I've looked at multiple videos etc about how to get custom icons for server groups, i've managed to get them to display fine for myself, although no one else seems to be able to see any of the icons, please help :/

    http://i1172.photobucket.com/albums/...pscfc2c5a3.png

  2. #2
    Join Date
    October 2010
    Location
    Warsaw / Poland
    Posts
    296
    Check if your 30033 TCP port is opened on your server. It might be the issue with filetransfer protocol and not TS3 server itself.

    Also please delete all icons as for now and re-upload them again after you open such port. It should work then.

  3. #3
    Join Date
    September 2012
    Posts
    5
    Silly question, but how would i go about doing this? :/

  4. #4
    Join Date
    October 2010
    Location
    Warsaw / Poland
    Posts
    296
    In the same way as you forwarded 9987 UDP port.

    I don't know your server informations so can't help you more but check router and firewall.

  5. #5
    Join Date
    September 2012
    Posts
    5
    even sillier question, where would one find server ports?

  6. #6
    Join Date
    October 2010
    Location
    Warsaw / Poland
    Posts
    296
    Actually I can't believe that this could be the issue if you didn't do anything already :P.

    http://www.ipfingerprints.com/portscan.php

    Type your server's IP here (domain works as well) and select Start and End port to 30033. If you can see open then it's not an issue. I believe it's not.

    Next thing which comes to my mind are wrong chmods or owners. Check if user running TS3 Server owns and can write to folder /files/ in your TS3 Server Folder and all subdirectories/subfiles.

    If port is open and you're sure than chmods/owners is not an issue then you can send me IP of your TS3 Server via Private Message and i'll try to reproduce such problem and eventually fix that.

    Good luck.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Display problem icons, avatars and more
    By Neaxt in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: April 4th, 2014, 01:46 PM
  2. Unable to upload more Icons to server
    By acaylor in forum Server Support
    Replies: 4
    Last Post: December 10th, 2013, 10:25 PM
  3. Icons won't display properly.
    By Omneh in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: June 25th, 2012, 10:40 AM
  4. Some icons don't display
    By Akane in forum iOS
    Replies: 6
    Last Post: June 10th, 2012, 05:21 PM
  5. Unable to Upload Icons
    By CaptainTrek in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 1
    Last Post: May 23rd, 2011, 07:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •