Forum

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    July 2010
    Location
    Chicago
    Posts
    154

    ToDo List Truncate large posts instead of "invalid parameter size"

    Instead of "invalid parameter size", when posting a large message into TeamSpeak, it should truncate the message to fit and then post it.

  2. #2
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,080
    This is already being done in the current client version 3.0.8.1, please update your client (Help -> Check for updates) if you haven't done so yet.
    Last edited by Chris; October 10th, 2012 at 03:17 PM.

  3. #3
    Join Date
    July 2010
    Location
    Chicago
    Posts
    154
    Help -> Check for updates
    You are already running the latest version.

    Help -> About TeamSpeak 3
    Version: 3.0.8.1 (Date)
    Qt Version 4.7.2

    Today:
    Code:
    <01:38:27>  invalid parameter size
    Implementation seems broken.

  4. #4
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by PatPeter View Post
    Instead of "invalid parameter size", when posting a large message into TeamSpeak, it should truncate the message to fit and then post it.
    Sorry, I'm a little bit lost.
    What "message" is it?

    a) Open chat text
    b) Poke client
    c) Send Off line message --> In this case, Subject field or body field?

  5. #5
    Join Date
    July 2010
    Location
    Chicago
    Posts
    154
    Quote Originally Posted by PotaBlava View Post
    Sorry, I'm a little bit lost.
    What "message" is it?

    a) Open chat text
    b) Poke client
    c) Send Off line message --> In this case, Subject field or body field?
    It has nothing to do with poking...

  6. #6
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,273
    I mark this thread as "on Todo", because there is another fix comming for client 3.0.10
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  7. #7
    Join Date
    July 2010
    Location
    Chicago
    Posts
    154
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    I mark this thread as "on Todo", because there is another fix comming for client 3.0.10
    I found out why it happens. It fails to truncate the text when the text contains a URL or other special formatting.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Transfer "icon_3546633346" reports: (invalid size)
    By Eileen in forum Server Support
    Replies: 14
    Last Post: December 6th, 2016, 11:40 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: February 20th, 2013, 04:24 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: November 13th, 2011, 04:30 PM
  4. Replies: 6
    Last Post: January 5th, 2010, 06:01 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •