Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    October 2012
    Posts
    4

    3.0.9.2 Not work shortcut multimedia keys.

    In the new release ( 3.0.9.2), not work my shortcut keys from my logitech wave keyboard, on the oldest versions work perfectly

    The example with pictures:

    Click image for larger version. 

Name:	1.jpg 
Views:	134 
Size:	121.7 KB 
ID:	6995

    Click image for larger version. 

Name:	2..jpg 
Views:	130 
Size:	336.8 KB 
ID:	6996

    Click image for larger version. 

Name:	3.jpg 
Views:	122 
Size:	281.5 KB 
ID:	6997

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    I can't reproduce the hotkey problem on my logitech mouse with mouse button 4. I do not have such a multimedia hotkey.
    Do other normal / mutlimedia hotkeys work for you?
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    October 2012
    Posts
    4
    I test all multimedia keys ( logitech wave keyboard ) and not work on the new versión.

    On the mouse ( x7 XL-760H ) the shortcuts work perfectly, this mouse use a Oscar Editor to change the action key.

  4. #4
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    And does any normal key (Q,W,E,R,T,Y) on your keyboard work?
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  5. #5
    Join Date
    October 2012
    Posts
    4
    yes, the normal keys works.

    see the picture, red keys that can be configured with SetPoint.

    Click image for larger version. 

Name:	logitechwavefront-14-179378.jpg 
Views:	93 
Size:	117.9 KB 
ID:	6998

  6. #6
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,079
    Try playing around with the hotkey detection method in settings -> options -> hotkey above the apply button.

  7. #7
    Join Date
    October 2012
    Posts
    4
    I tried it and nothing. I will continue using the version 3.0.9.1 until repaired

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Shortcut keys not working in TS3 chat
    By Deathwan in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: August 30th, 2014, 02:19 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: March 9th, 2013, 07:11 PM
  3. Shortcut keys not working
    By Ramdaman in forum Client Support
    Replies: 3
    Last Post: October 30th, 2012, 05:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •