Forum

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    November 2012
    Posts
    3

    fail to connect to one server "just" one

    there is this one server i can't connect to, meny others can and i have tryed meny times but in vain, this have never happend before, it's only saying "failed to connect to server" (they got 2 servers, could connect just fine to the other one) anyone got any ides?

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by damme View Post
    there is this one server i can't connect to, meny others can and i have tryed meny times but in vain, this have never happend before, it's only saying "failed to connect to server" (they got 2 servers, could connect just fine to the other one) anyone got any ides?
    Well, you don't have relevant information, let's suppose maybe is an issue with the port number: some port numbers had "bad feeling":

    I think that ports 2055, 9955, 9995 and 9996 look bad for a TS3 server:
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...090#post326090

    It seems port 8000 too:
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...718#post328718

    Just a theory.

  3. #3
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,076
    Might also be a DNS issue, where you cannot resolve the hostname properly. Do the following and see if the results match - if they don't then DNS is an issue for you and you should ask for the IP of the TS3 Server or use a proper DNS server.

    Code:
    nslookup [whatever you try to connect to - eg. example.com]
    nslookup [same as above] 8.8.8.8
    If the output doesn't match (at least the vital part of the target ip address) then you can also try to flush your dns cache and try again.

  4. #4
    Join Date
    November 2012
    Posts
    3
    thanks, the port is 9987 (same as a frind of mine and it works fine) and im using a ip.
    just made a frind try he could get in just fine, tryed another pc still can't... but i can use thery server nr.2 just fine so can anything could block it or?
    Last edited by damme; November 7th, 2012 at 06:23 PM.

  5. #5
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,076
    Either the server firewall is blocking your ip address or a firewall local to your network (Router, software firewall, security software, antivirus etc.) is blocking access to the servers ip.

  6. #6
    Join Date
    November 2012
    Posts
    3
    thanks ill try it out

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] "Connect" and "Add to Bookmarks" options gray
    By BigBrain in forum Client Support
    Replies: 30
    Last Post: January 14th, 2016, 07:39 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: July 8th, 2015, 10:39 AM
  3. How to remove "connect" and "disconnect" popups on overlay?
    By Floydrose in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: July 30th, 2012, 02:35 PM
  4. [Resolved] [3.0.1] Client: Fail to connect message "Keep-Alive"
    By geta07 in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 37
    Last Post: October 31st, 2011, 10:01 AM
  5. Fail to connect message "Keep-Alive"
    By geta07 in forum Windows
    Replies: 19
    Last Post: August 1st, 2011, 08:22 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •