Forum

Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast
Results 166 to 180 of 200
  1. #166
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,003
    The first sentence about IP & Port wasn't for you.

    As said your ping seems obviously high (starting at IP 10.155.x.x). Maybe you have packet loss too.
    This alone can cause your problems and you may contact your provider if such ping should not be normal.

    Don't worry the timeouts are normal. The server/device did not response.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  2. #167
    Join Date
    February 2019
    Posts
    3

    Unhappy

    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    The first sentence about IP & Port wasn't for you.

    As said your ping seems obviously high (starting at IP 10.155.x.x). Maybe you have packet loss too.
    This alone can cause your problems and you may contact your provider if such ping should not be normal.

    Don't worry the timeouts are normal. The server/device did not response.
    Dear Dante696,does that mean that I will not be able to join the server/device unless I have a better ping? oh no......

  3. #168
    Join Date
    March 2019
    Posts
    1

    TS3 in Windowows 10 on iMac Pro does not work

    I warmly welcome .
    I have a new iMac Pro. I divided the disk into two partitions and on the other in the bootcamp I installed Windows 10. I installed TeamSpeek first on macOS and it works properly! However, in Windows it can not connect to the TS server.
    The purpose of specifying:
    1. I divided the iMac Pro drive into two partitions (macOs Mojave and Windows 10).
    2. I use landline (neostrada)
    3. I installed TS3 first (probably it was my mistake) on macOS and I launched it - everything works OK.
    4. I installed TS3 on Windows 10 and after firing it does not connect to the server.
    5. When I launched the internet (neostrada) using the VPN (of course on Windows 10) no problem - the TS server does not throw me, but it is not the optimal solution, because VPN increases the game ping begins.
    6. Both via VPN and without it on macOS TS3 works correctly.
    7. If I run TS3 on Windows 10 even without a VPN but using LTE internet, the TS3 also works correctly.
    I think TS3 servers remember the first login from a given computer.
    I am asking for help in solving the problem.
    Last edited by dante696; March 5th, 2019 at 07:45 AM. Reason: merged

  4. #169
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,003
    Reads more like your neetwork adapter or driver is broken or simply there is a connection issue when using your normal internet.
    Failed to connect to server" - Troubleshooting & Solutions

    The TS server does not remember your login. It only saves your last used data but this has no effect on when connect next time.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  5. #170
    Join Date
    March 2019
    Posts
    2
    Hello, can someone help me with this ?

    I have opened general ports for TeamSpeak and it works well until I try to connect to this server.
    RoMa.voice.vg
    Can someone help me what PORT should I open ?

    Thank you

  6. #171
    Join Date
    April 2019
    Posts
    4

    Cant connect to a server

    Hello. For the last 2 days I've been trying to connect to a ts3 server without success. All I get is Failed to connect. Other ppl can connect there without an issue and I can connect on my phone. Can someone help me pls? I can connect to teamspeak public server without an issue.

    Client log:
    4/1/2019 18:07:32 ClientUI Info Connect to server: 4fg.tsdns.pl
    4/1/2019 18:07:32 ClientUI Info Trying to resolve 4fg.tsdns.pl
    4/1/2019 18:07:32 TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful, "_tsdns._tcp.tsdns.pl" DNS server returned answer with no data
    4/1/2019 18:07:32 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve for possible TSDNS successful, "tsdns.pl" =(h: 193.70.94.122 p:0)
    4/1/2019 18:07:32 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve unsuccessful, "4fg.tsdns.pl" DNS server returned answer with no data
    4/1/2019 18:07:32 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve unsuccessful, "4fg.tsdns.pl" DNS server returned answer with no data
    4/1/2019 18:07:32 TSDNS Info SRV DNS resolve successful, "_ts3._udp.4fg.tsdns.pl" =(h: srv5.multigaming.pl p:9562)
    4/1/2019 18:07:32 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve successful, "srv5.multigaming.pl" =(h: 178.217.186.174 p:0)
    4/1/2019 18:07:32 ClientUI Info Lookup finished: ip=178.217.186.174 port=9562 query=4fg.tsdns.pl error=0
    4/1/2019 18:07:32 ClientUI Info Resolve successful: 178.217.186.174:9562
    4/1/2019 18:07:32 ClientUI Info Initiating connection: 178.217.186.174:9562
    4/1/2019 18:07:32 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::wait_for_deletes - enter - DeviceDeleteList
    4/1/2019 18:07:32 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::wait_for_deletes - leave - DeviceDeleteList
    4/1/2019 18:07:32 Windows Audio Session Debug WAS::openDevice-enter - {0.0.0.00000000}.{9b4b2e3e-c755-491a-9928-0faf8930829d}
    4/1/2019 18:07:32 Windows Audio Session Devel Mix Format: SRate:44100 Bitrate: 32 Channels: 2 - Speakers (High Definition Audio Device)
    4/1/2019 18:07:32 Windows Audio Session Devel Initializing with mix format. - Speakers (High Definition Audio Device)
    4/1/2019 18:07:32 Windows Audio Session Info Initialized with 2 channels in 32bit, 44.1kHz. - Speakers (High Definition Audio Device)
    4/1/2019 18:07:32 Windows Audio Session Devel WAS Buffer size: 896 - Speakers (High Definition Audio Device)
    4/1/2019 18:07:32 Windows Audio Session Debug WAS::openDevice-leave - {0.0.0.00000000}.{9b4b2e3e-c755-491a-9928-0faf8930829d}
    4/1/2019 18:07:32 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter - {0.0.0.00000000}.{9b4b2e3e-c755-491a-9928-0faf8930829d}
    4/1/2019 18:07:32 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave - {0.0.0.00000000}.{9b4b2e3e-c755-491a-9928-0faf8930829d}
    4/1/2019 18:07:32 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::wait_for_deletes - enter - DeviceDeleteList
    4/1/2019 18:07:32 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::wait_for_deletes - leave - DeviceDeleteList
    4/1/2019 18:07:32 Windows Audio Session Debug WAS::openDevice-enter - {0.0.1.00000000}.{5aa6f401-46b5-498a-92a1-ebb541881c4e}
    4/1/2019 18:07:32 Windows Audio Session Devel Mix Format: SRate:44100 Bitrate: 32 Channels: 2 - Microphone (High Definition Audio Device)
    4/1/2019 18:07:32 Windows Audio Session Devel Initializing with mix format. - Microphone (High Definition Audio Device)
    4/1/2019 18:07:32 Windows Audio Session Info Initialized with 2 channels in 32bit, 44.1kHz. - Microphone (High Definition Audio Device)
    4/1/2019 18:07:32 Windows Audio Session Devel WAS Buffer size: 896 - Microphone (High Definition Audio Device)
    4/1/2019 18:07:32 Windows Audio Session Debug WAS::openDevice-leave - {0.0.1.00000000}.{5aa6f401-46b5-498a-92a1-ebb541881c4e}
    4/1/2019 18:07:32 PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
    4/1/2019 18:07:32 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter - {0.0.1.00000000}.{5aa6f401-46b5-498a-92a1-ebb541881c4e}
    4/1/2019 18:07:32 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave - {0.0.1.00000000}.{5aa6f401-46b5-498a-92a1-ebb541881c4e}
    4/1/2019 18:07:32 ClientUI Info Connect status: Connecting
    4/1/2019 18:07:34 TSDNS Info TSDNS queried unsuccessfully 193.70.94.122:41144
    4/1/2019 18:07:34 TSDNS Info No TSDNS found
    4/1/2019 18:07:37 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    4/1/2019 18:07:37 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0

  7. #172
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,003
    Server isn't working for me either.
    Maybe their host blocks IPs when you are able to connect with your phone from a different provider.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  8. #173
    Join Date
    April 2019
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    Server isn't working for me either.
    Maybe their host blocks IPs when you are able to connect with your phone from a different provider.
    Its not a different provider, same network. Difference being desktop is connected via cable and phone via wifi.

  9. #174
    Join Date
    March 2019
    Posts
    1

    Failed to connect to server

    I've been googling for few days but no luck. So I have two computers, one desktop connected through ethernet cable and laptop connected through WiFi. I'm trying to connect friend's server on desktop and im getting that 'Failed to connect to server' error, thing is I've problems connecting only servers from poland, every other one is working flawelessly (used ts3 server browsers to test), another thing that on laptop I can connect this and other servers.

    PHP Code:
    4/3/2019 00:50:14    ClientUI    Info    Connect to server178.217.187.190    
    4
    /3/2019 00:50:14    ClientUI    Info    Initiating connection178.217.187.190:10089    
    4
    /3/2019 00:50:14    Windows Audio Session    Devel    DeviceDeleteList::wait_for_deletes enter DeviceDeleteList    
    4
    /3/2019 00:50:14    Windows Audio Session    Devel    DeviceDeleteList::wait_for_deletes leave DeviceDeleteList    
    4
    /3/2019 00:50:14    ClientUI    Info    Connect statusConnecting    
    4
    /3/2019 00:50:19    ClientUI    Info    Connect statusDisconnected    
    4
    /3/2019 00:50:19    ClientUI    Info    Failed to connect to serverwant autoreconnect 
    PHP Code:
    Pinging 178.217.187.190 with 32 bytes of data:
    Reply from 178.217.187.190bytes=32 time=13ms TTL=54
    Reply from 178.217.187.190
    bytes=32 time=13ms TTL=54
    Reply from 178.217.187.190
    bytes=32 time=13ms TTL=54
    Reply from 178.217.187.190
    bytes=32 time=13ms TTL=54

    Ping statistics 
    for 178.217.187.190:
        
    PacketsSent 4Received 4Lost (0loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
        
    Minimum 13msMaximum 13msAverage 13ms 
    Last edited by dante696; April 3rd, 2019 at 10:53 AM. Reason: merged

  10. #175
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,003
    That server isn't working for me either.

    When this only happens to polish servers then your provider blocks something here or they all use the same host and they block something or missed to setup the properly.

    Quote Originally Posted by Fatboyche View Post
    Its not a different provider, same network. Difference being desktop is connected via cable and phone via wifi.
    Then possibly your firewall blocks the connection or host settings are changed when it works for other devices in your network.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  11. #176
    Join Date
    April 2019
    Posts
    4
    My firewall is turned off and I tried with antvirus firewall turned off also and still the same issue.

    I contacted the server owner and he said he's gonna check with the host.

    I was able to connect to before. On Saturday I reinstalled my Windows on Saturday and after that I couldnt connect anymore.

  12. #177
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,003
    Quote Originally Posted by Fatboyche View Post
    I was able to connect to before. On Saturday I reinstalled my Windows on Saturday and after that I couldnt connect anymore.
    After hat sentence i don't think that the issue is a server side or host issue.
    Everything else would be a pure coincidence.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  13. #178
    Join Date
    April 2019
    Posts
    4
    Fixed it.. Issue was my time. Windows wasnt taking correct time, as soon as I updated it I could connect. tnx

  14. #179
    Join Date
    April 2019
    Posts
    1

    cant connect to server HELP

    hello, i cannot connect to my mate's server with is hosted in Poland. the issue im having is that i can connect to uk servers without any problem but when i enter my mates ip it doesnt work the error msg could someone tell me whats the issue
    <18:19:06> Trying to resolve hostname gth.net-speak.pl
    <18:19:06> Trying to connect to server on gth.net-speak.pl
    <18:19:11> Failed to connect to server

    clinet logs

    Code:
    29/04/2019 18:19:02		Info	TeamSpeak 3 Client 3.2.5 (2019-04-17 16:07:33)	
    29/04/2019 18:19:02		Info	SystemInformation: Windows 10 (17134) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit	
    29/04/2019 18:19:02		Info	Using hardware aes	
    29/04/2019 18:19:02	Direct Sound	Debug	setting timer resolution to 1ms - 	
    29/04/2019 18:19:02	ClientUI	Info	OpenGL Info: LibGLES, Vendor: Google Inc., Renderer: ANGLE (NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti Direct3D11 vs_5_0 ps_5_0), Version: OpenGL ES 2.0 (ANGLE 2.1.99f075dade7c)	
    29/04/2019 18:19:02	Addons	Info	Checking for addon updates...	
    29/04/2019 18:19:02	Plugins	Info	Loading plugin: teamspeak_control_plugin_win64.dll	
    29/04/2019 18:19:02	ControlPlugin	Info	Control Plugin started, accepting connections	
    29/04/2019 18:19:02	Plugins	Info	Loading plugin: clientquery_plugin_win64.dll	
    29/04/2019 18:19:02	Query	Info	listening on 127.0.0.1:25639	
    29/04/2019 18:19:02	Plugins	Info	Loading plugin: gamepad_joystick_win64.dll	
    29/04/2019 18:19:02	Gamepad Plugin	Info	Found client raw input wnd proc	
    29/04/2019 18:19:02	Gamepad Plugin	Info	Cleared device list	
    29/04/2019 18:19:02	Gamepad Plugin	Info	Found device \\?\HID#VID_1532&PID_0520&MI_05&COL02#7&13C5C1A7&0&0001#{4D1E55B2-F16F-11CF-88CB-001111000030}	
    29/04/2019 18:19:02	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::wait_for_deletes - enter - DeviceDeleteList	
    29/04/2019 18:19:02	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::wait_for_deletes - leave - DeviceDeleteList	
    29/04/2019 18:19:02		Info	*** Time [MAINWINDOW]: 313	
    29/04/2019 18:19:02		Info	*** Time [INIT]: 313	
    29/04/2019 18:19:02	ClientUI	Devel	Notifications init: Soundpack path: C:/Program Files/TeamSpeak 3 Client/sound\default	
    29/04/2019 18:19:02	ClientUI	Info	Qt version: 5.6.2	
    29/04/2019 18:19:02	ClientUI	Info	Using configuration location: C:\Users\SeQ3\AppData\Roaming\TS3Client\settings.db	
    29/04/2019 18:19:03	Addon	Info	Addon up to date.	
    29/04/2019 18:19:03	Bookmarks	Info	Collecting autoconnect bookmarks	
    29/04/2019 18:19:03	ClientUI	Info	Last update check was: Mon Apr 29 18:18:08 2019	
    29/04/2019 18:19:03		Info	Statistics report: Not yet, next report on Tue May 7 13:40:50 2019	
    29/04/2019 18:19:03	Newsticker	Info	Newsticker next check: Tue Apr 30 18:18:09 2019	
    29/04/2019 18:19:06	ClientUI	Info	Connect to server: gth.net-speak.pl	
    29/04/2019 18:19:06	ClientUI	Info	Trying to resolve gth.net-speak.pl	
    29/04/2019 18:19:06	TSDNS	Info	A/AAAA DNS resolve for possible TSDNS successful, "net-speak.pl" =(h: 178.217.190.134 p:0)	
    29/04/2019 18:19:06	TSDNS	Info	SRV DNS resolve successful, "_tsdns._tcp.net-speak.pl" =(h: net-speak.pl p:41144)	
    29/04/2019 18:19:06	TSDNS	Info	A/AAAA DNS resolve successful, "gth.net-speak.pl" =(h: 178.217.190.134 p:0)	
    29/04/2019 18:19:06	TSDNS	Info	SRV DNS resolve unsuccessful, "_ts3._udp.gth.net-speak.pl" DNS server returned answer with no data	
    29/04/2019 18:19:06	TSDNS	Info	A/AAAA DNS resolve for possible TSDNS successful, "gth.net-speak.pl" =(h: 178.217.190.134 p:0)	
    29/04/2019 18:19:06	TSDNS	Info	A/AAAA DNS resolve successful, "net-speak.pl" =(h: 178.217.190.134 p:0)	
    29/04/2019 18:19:06	TSDNS	Info	TSDNS found at 178.217.190.134:41144 and queried successfully. Result: (h: 31.133.6.163 p:6470)	
    29/04/2019 18:19:06	TSDNS	Info	TSDNS found at 178.217.190.134:41144 and queried successfully. Result: (h: 31.133.6.163 p:6470)	
    29/04/2019 18:19:06	TSDNS	Info	TSDNS found at 178.217.190.134:41144 and queried successfully. Result: (h: 31.133.6.163 p:6470)	
    29/04/2019 18:19:06	ClientUI	Info	Lookup finished: ip=31.133.6.163 port=6470 query=gth.net-speak.pl error=0	
    29/04/2019 18:19:06	ClientUI	Info	Resolve successful: 31.133.6.163:6470	
    29/04/2019 18:19:06	ClientUI	Info	Initiating connection: 31.133.6.163:6470	
    29/04/2019 18:19:06	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::wait_for_deletes - enter - DeviceDeleteList	
    29/04/2019 18:19:06	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::wait_for_deletes - leave - DeviceDeleteList	
    29/04/2019 18:19:06	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-enter - {0.0.0.00000000}.{47d7282b-ab35-4f2f-846a-565f0e3017db}	
    29/04/2019 18:19:06	Windows Audio Session	Devel	Mix Format: SRate:48000 Bitrate: 32 Channels: 2 - Głośniki (Realtek High Definition Audio)	
    29/04/2019 18:19:06	Windows Audio Session	Devel	Initializing with mix format. - Głośniki (Realtek High Definition Audio)	
    29/04/2019 18:19:06	Windows Audio Session	Info	Initialized with 2 channels in 32bit, 48kHz. - Głośniki (Realtek High Definition Audio)	
    29/04/2019 18:19:06	Windows Audio Session	Devel	WAS Buffer size: 1056 - Głośniki (Realtek High Definition Audio)	
    29/04/2019 18:19:06	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-leave - {0.0.0.00000000}.{47d7282b-ab35-4f2f-846a-565f0e3017db}	
    29/04/2019 18:19:06	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-enter - {0.0.0.00000000}.{47d7282b-ab35-4f2f-846a-565f0e3017db}	
    29/04/2019 18:19:06	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-leave - {0.0.0.00000000}.{47d7282b-ab35-4f2f-846a-565f0e3017db}	
    29/04/2019 18:19:06	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::wait_for_deletes - enter - DeviceDeleteList	
    29/04/2019 18:19:06	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::wait_for_deletes - leave - DeviceDeleteList	
    29/04/2019 18:19:06	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-enter - {0.0.1.00000000}.{d31fa8e4-ff88-4b83-9e2b-689406d3e18d}	
    29/04/2019 18:19:06	Windows Audio Session	Devel	Mix Format: SRate:44100 Bitrate: 32 Channels: 2 - Mikrofon zestawu słuchawkowego (Razer Kraken TE - Chat)	
    29/04/2019 18:19:06	Windows Audio Session	Devel	Initializing with mix format. - Mikrofon zestawu słuchawkowego (Razer Kraken TE - Chat)	
    29/04/2019 18:19:06	Windows Audio Session	Info	Initialized with 2 channels in 32bit, 44.1kHz. - Mikrofon zestawu słuchawkowego (Razer Kraken TE - Chat)	
    29/04/2019 18:19:06	Windows Audio Session	Devel	WAS Buffer size: 970 - Mikrofon zestawu słuchawkowego (Razer Kraken TE - Chat)	
    29/04/2019 18:19:06	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-leave - {0.0.1.00000000}.{d31fa8e4-ff88-4b83-9e2b-689406d3e18d}	
    29/04/2019 18:19:06	PreProSpeex	Info	Speex version: speex-1.2beta3	
    29/04/2019 18:19:06	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-enter - {0.0.1.00000000}.{d31fa8e4-ff88-4b83-9e2b-689406d3e18d}	
    29/04/2019 18:19:06	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-leave - {0.0.1.00000000}.{d31fa8e4-ff88-4b83-9e2b-689406d3e18d}	
    29/04/2019 18:19:06	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    29/04/2019 18:19:11	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    29/04/2019 18:19:11	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0	
    29/04/2019 18:34:02		Info	Memory usage: 79.70 MiB
    Last edited by dante696; April 30th, 2019 at 07:31 AM. Reason: BBcode added

  15. #180
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,003
    gth.net-speak.pl and 31.133.6.163:6470 work fien here.
    Please follow the guide from post #1 in this thread.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: February 28th, 2015, 03:00 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: January 1st, 2014, 10:28 PM
  3. [Not possible] Change "Failed to connect to server"-message
    By djang0 in forum Server Support
    Replies: 1
    Last Post: August 13th, 2013, 01:05 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: January 17th, 2013, 09:37 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •