Forum

Page 2 of 15 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 214
  1. #16
    Join Date
    October 2014
    Posts
    3
    It happened again today. Also it seems like it only happens when I'm talking. I automatically rejoined the channel after a few minutes but it is still very frustrating.

    Please anyone?
    Last edited by dante696; November 5th, 2014 at 08:35 AM.

  2. #17
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,228
    Connection problems are connection problems, there is nothing we can do.
    All possible hints where given in post #2.
    Last edited by dante696; August 28th, 2019 at 08:01 AM.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #18
    Join Date
    January 2015
    Posts
    3
    same problem here. ts3 worked flawlessly up until a couple weeks ago. now I get random disconnects and if I let ts try to reconnect automatically it will here and there for the dureation of a few minutes to a few hours. sometimes I cannot connect to my channel while others can, and some of them have never had any issue at all connecting.

    like I said this just started happening out of the blue, I didn't change anything from when it was working perfectly. its not my server, not my firewall, and not my connection as it is fine when ts disconnects me

    im sure admin wont read my message within the context of this thread just delete it telling me I didn't provide enough information and send me another generic "did you try these" post that is of no help whatsoever, but I gotta try again.

    I paid for team speak and am glad all my clan mates can use it, but it would be really nice if I could also.

  4. #19
    Join Date
    January 2015
    Posts
    6
    I had the exact same problem, I fixed it by disabling my router's firewall. After that I was able to connect no problem.

  5. #20
    Join Date
    January 2015
    Posts
    3
    your routers firewall was allowing you to connect sometimes and not other times? it was disconnecting you after you were already using ts fine? and then letting you reconnect later?

  6. #21
    Join Date
    January 2015
    Posts
    1

    Problems conecting to servers

    Hi, I'm having issues conecting to this server:72.26.198.17:1103
    I already check out another threads but nothing is working for me, help please!

  7. #22
    Join Date
    January 2015
    Posts
    1

    "Failed to connect to server" error

    I can connect to other servers just fine. And my friends see me showing up in the client when i try logging on. But i just get the "error" message. Running TS3 64-client.

    Code:
    2015-01-22 15:22:39		Info	TeamSpeak 3 Client 3.0.16 (2014-08-04 13:42:43)	
    2015-01-22 15:22:39		Info	SystemInformation: Windows 8 (9200) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit	
    2015-01-22 15:22:39		Info	Using hardware aes	
    2015-01-22 15:22:39	SoundBckndIntf	Error	C:/Program Files/TeamSpeak 3 Client/soundbackends/directsound_win64.dll error: NO_DEFAULT_FOUND	
    2015-01-22 15:22:39	SoundBckndIntf	Error	C:/Program Files/TeamSpeak 3 Client/soundbackends/directsound_win64.dll error: NO_DEFAULT_FOUND	
    2015-01-22 15:22:39	Windows Audio Session	Error	ERROR (-107 -2147023728): Det gick inte att hitta elementet.	
    2015-01-22 15:22:39	SoundBckndIntf	Error	C:/Program Files/TeamSpeak 3 Client/soundbackends/windowsaudiosession_win64.dll error: GETTING_DEFAULTAUDIOENDPOINT	
    2015-01-22 15:22:39		Info	Loading plugin: appscanner_plugin	
    2015-01-22 15:22:39		Info	Loading plugin: clientquery_plugin	
    2015-01-22 15:22:39		Info	Loading plugin: lua_plugin	
    2015-01-22 15:22:39		Info	Loading plugin: teamspeak_control_plugin	
    2015-01-22 15:22:39		Info	Loading plugin: test_plugin	
    2015-01-22 15:22:39		Info	Loading plugin: ts3g15	
    2015-01-22 15:22:39	Query	Info	listening on 127.0.0.1:25639	
    2015-01-22 15:22:39	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    2015-01-22 15:22:39	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    2015-01-22 15:22:39		Info	*** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 118	
    2015-01-22 15:22:39		Info	*** Time [LOAD_usb_ids]: 145	
    2015-01-22 15:22:39	Input	Info	Default monitoring enabled	
    2015-01-22 15:22:39		Info	*** Time [HOTKEYS]: 146	
    2015-01-22 15:22:39		Info	*** Time [MAINWINDOW]: 524	
    2015-01-22 15:22:39		Info	*** Time [INIT]: 524	
    2015-01-22 15:22:39	ClientUI	Info	Qt version: 5.2.1	
    2015-01-22 15:22:39	ClientUI	Info	Using configuration location: C:\Users\Dennis\AppData\Roaming\TS3Client\settings.db	
    2015-01-22 15:22:40	ClientUI	Info	Last update check was: tor jan 22 14:51:54 2015	
    2015-01-22 15:22:43	ClientUI	Info	Connect to server: 84.83.234.115	
    2015-01-22 15:22:43	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    2015-01-22 15:22:43	ClientUI	Info	Initiating connection: 84.83.234.115:9987 84.83.234.115	
    2015-01-22 15:22:43	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    2015-01-22 15:22:43	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    2015-01-22 15:22:43	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    2015-01-22 15:22:43	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    2015-01-22 15:22:43	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    2015-01-22 15:22:43	PktHandler	Devel	Puzzle solve time: 6	
    2015-01-22 15:22:53	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    2015-01-22 15:22:53	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0	
    2015-01-22 15:23:00	ClientUI	Info	Connect to server: 84.83.234.115	
    2015-01-22 15:23:00	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    2015-01-22 15:23:00	ClientUI	Info	Initiating connection: 84.83.234.115:9987 84.83.234.115	
    2015-01-22 15:23:00	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    2015-01-22 15:23:00	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    2015-01-22 15:23:00	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    2015-01-22 15:23:00	PktHandler	Devel	Puzzle solve time: 12	
    2015-01-22 15:23:11	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    2015-01-22 15:23:11	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    Last edited by dante696; January 27th, 2015 at 09:38 AM.

  8. #23
    Join Date
    January 2015
    Posts
    1

    Failed to connect to server

    Hello everyone,

    I'm having issues connecting to a friend's server, and so here are problems :
    I used to connect to this server pretty much every night before moving to my parent's house. Where I am right now, I actually can join any server, but I can't join my friends one anymore.

    I tried with 2 other computers and a mobile device using the same connection, and it seems to be a problem coming from my router or my internet operator, because when I use the personal hotspot of my phone, I can connect to the server without any problem, so the issue is not related to my computer.

    I'm on Bouygues Telecom, I hope you guys can help me, ask me anything you need, I'll try to answer as soon as possible. Thanks !

    PS: Sorry for my bad english x)

  9. #24
    Join Date
    January 2015
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by keldracos View Post
    I had the exact same problem, I fixed it by disabling my router's firewall. After that I was able to connect no problem.
    PLEASE don't disable your firewall just to get an app to work. It's fine for troubleshooting but that's an extendingly BAD idea.

    Instead, educate yourself! Figure out which ports are being used and port forward them. If you can't figure this out, I'm sure that you can find someone in your community to help you configure your router properly.

  10. #25
    Join Date
    January 2015
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by Chris View Post
    As stated you need to contact the company / individual that is providing the TeamSpeak server. Nobody on this forum can help you with a specific server being unavailable if it is the server's end that is having the problem. You will need to talk to those that run the server.
    Well said Chris. The problem is that there are just way too many variables (different ISPs, different networks, different routers, different firewalls, different clients, different server configurations = an infinite number of combinations that need to be addressed in order to diagnose a problem).

    If you need someone to help you with your problems then you should strongly consider RENTING A SERVER FROM A REPUTABLE HOST. If you're paying, they will be obligated to help you get connected. All we can do here is give advice on common problems.

  11. #26
    Join Date
    January 2015
    Posts
    1

    "Failed to connect to server" :/

    I have connected to servers before, but for some reason I usually can't connect with address names. I have someone get the actual IP for me. However I cant connect to darknessfaction.typefrag.com . Can someone tell me another IP to try to connect the this server ? and maybe a fix to my problem, thanks.

  12. #27
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,228
    Just read your client logs first!
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  13. #28
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,365
    The address is invalid. It is an SRV record pointing to a CNAME record. This is forbidden in RFC 2782 and therefore this address isn't even supposed to work at all. Ask the hoster.

  14. #29
    Join Date
    January 2015
    Posts
    7

    Problem with 'want autoreconnect = 0'

    I was on a teamspeak with my friends, and randomly disconnected from it, and tried to reconnect, but without luck.

    Here's my client log, when trying to connect:

    Code:
    26-01-2015 20:14:50	ClientUI	Info	Connect to server: 37.187.134.83	
    26-01-2015 20:14:50	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    26-01-2015 20:14:50	ClientUI	Info	Initiating connection: 37.187.134.83:9988 37.187.134.83	
    26-01-2015 20:14:50	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    26-01-2015 20:14:55	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    26-01-2015 20:14:55	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0	
    26-01-2015 20:14:56	ClientUI	Info	Connect to server: 37.187.134.83	
    26-01-2015 20:14:56	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    26-01-2015 20:14:56	ClientUI	Info	Initiating connection: 37.187.134.83:9988 37.187.134.83	
    26-01-2015 20:14:56	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    26-01-2015 20:15:01	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    26-01-2015 20:15:01	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0	
    26-01-2015 20:15:03	ClientUI	Info	Connect to server: 37.187.134.83	
    26-01-2015 20:15:03	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    26-01-2015 20:15:03	ClientUI	Info	Initiating connection: 37.187.134.83:9988 37.187.134.83	
    26-01-2015 20:15:03	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    26-01-2015 20:15:08	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    26-01-2015 20:15:08	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0	
    26-01-2015 20:16:13	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    26-01-2015 20:16:13	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    26-01-2015 20:16:13		Info	*** Time [SERVERVIEW]: 118	
    26-01-2015 20:16:13	ClientUI	Info	Connect to server: 37.187.134.83	
    26-01-2015 20:16:13	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    26-01-2015 20:16:13	ClientUI	Info	Initiating connection: 37.187.134.83:9987 37.187.134.83	
    26-01-2015 20:16:14	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    26-01-2015 20:16:14	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    26-01-2015 20:16:14	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    26-01-2015 20:16:16	Windows Audio Session	Debug	WAS::associateAECDevice-enter	
    26-01-2015 20:16:16	Windows Audio Session	Debug	WAS::associateAECDevice-leave	
    26-01-2015 20:16:19	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    26-01-2015 20:16:19	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0

    AND YES THE TEAMSPEAK IS WORKING FOR MY FRIENDS
    Last edited by dante696; January 27th, 2015 at 09:30 AM.

  15. #30
    Join Date
    January 2015
    Posts
    2

    connection problems with ip 62. ... .. ..

    Hello i have an new pc with windows 7 on it. And i dont can conect to this ip.

    62.104.20.235:10043
    62.104.20.109:10021

    on my pc before i can conect this ip, and i have no problems with other ts servers on new pc. I m using Vodafone easybox 602 to connect to the internet.

    But when i want connect to one of the ipīs "cant connect to server"

    sry for my bad english, but here is no german support forum where i can ask

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: February 28th, 2015, 04:00 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: January 1st, 2014, 11:28 PM
  3. [Not possible] Change "Failed to connect to server"-message
    By djang0 in forum Server Support
    Replies: 1
    Last Post: August 13th, 2013, 02:05 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: January 17th, 2013, 10:37 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •