Forum

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    October 2012
    Posts
    7

    Mouse acceleration issue

    I was wondering if anyone else has had the problem I'm now experiencing with Teamspeak3 on my Windows 7 box. When I launch TS3 client, it sets the mouse to full acceleration speed, to the point where my games are un-playable. This occurs even if the game is not open. I can re-set the mouse settings if I close TS3 client (3.0.9.2) and then re-select the settings I want via Logitech SetPoint. I was using the same mouse and drivers under Vista, and I did not have this issue with Teamspeak.

    Any ideas?

  2. #2
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,080
    You probably created a profile in setpoint for TeamSpeak with these changed settings.
    TeamSpeak does not change any system settings on it's own.

  3. #3
    Join Date
    October 2012
    Posts
    7
    I went into SetPoint and disabled the "Apply Game settings when detected." Option. Problem solved. Thanks for the tip!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: November 6th, 2014, 09:26 PM
  2. Issue with my mouse (ingame)
    By UndeadNoOb in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: February 24th, 2011, 01:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •