Hello.
I've been using a specific ts3 server for a while now, and for some reason, all of a sudden i can't connect to it anymore. I figured out that i can still connect to that server if i connect the modem directly to the pc (without the routers), but unfortunately thats not a viable option. Also, i can still connect to any other ts3 servers (with and without the routers) its only this specific server that i can't connect to... My routers are both linksys WRT54G2.

Any help would be much appreciated.

Also, here is the client log if it helps somehow:
10/12/2012 18:15:21 Info TeamSpeak 3 Client 3.0.9.2 (2012-10-29 10:00:43)
10/12/2012 18:15:21 Direct Sound Debug setting timer resolution to 1ms
10/12/2012 18:15:21 Query Info listening on 127.0.0.1:25639
10/12/2012 18:15:21 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
10/12/2012 18:15:21 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
10/12/2012 18:15:21 Info *** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 124
10/12/2012 18:15:22 Input Info Direct Input monitoring enabled
10/12/2012 18:15:22 Info *** Time [MAINWINDOW]: 401
10/12/2012 18:15:22 Info *** Time [INIT]: 401
10/12/2012 18:15:22 ClientUI Info Qt version: 4.7.2
10/12/2012 18:15:22 ClientUI Info Using configuration location: C:\Users\Felipe\AppData\Roaming\TS3Client\settings .db
10/12/2012 18:15:22 Input Info Input device name: Mouse
10/12/2012 18:15:22 Input Info Input device name: Teclado
10/12/2012 18:15:22 ClientUI Info Last update check was: seg 10. dez 13:10:03 2012
10/12/2012 18:15:22 ClientUI Info Connect to server: tdginformatica.homeip.net
10/12/2012 18:15:22 ClientUI Info Trying to resolve tdginformatica.homeip.net
10/12/2012 18:15:22 Info DNS resolve successful, "tdginformatica.homeip.net"=177.99.129.156
10/12/2012 18:15:23 Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.tdginformatica.homeip.net"
10/12/2012 18:15:26 ClientUI Info Lookup finished: 177.99.129.156 9987 tdginformatica.homeip.net 0 0
10/12/2012 18:15:26 ClientUI Info Resolve successful: 177.99.129.156:9987
10/12/2012 18:15:26 ClientUI Info Blacklist check ok
10/12/2012 18:15:26 ClientUI Info Initiating connection: 177.99.129.156:9987 tdginformatica.homeip.net
10/12/2012 18:15:26 Info DNS resolve successful, "blacklist.teamspeak.com"=80.190.225.139
10/12/2012 18:15:26 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
10/12/2012 18:15:26 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
10/12/2012 18:15:26 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
10/12/2012 18:15:26 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 960
10/12/2012 18:15:26 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
10/12/2012 18:15:26 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
10/12/2012 18:15:26 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
10/12/2012 18:15:26 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
10/12/2012 18:15:26 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
10/12/2012 18:15:26 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
10/12/2012 18:15:26 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 320
10/12/2012 18:15:26 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
10/12/2012 18:15:26 SoundDevManager Warning Problem opening device {0.0.1.00000000}.{7e5b0fc6-3949-40a3-a21c-9ec722c82fd5} for capture channel mask and channel count mismatch. 0 vs 4. Fixed by setting default for 4 channel(s)
10/12/2012 18:15:26 PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
10/12/2012 18:15:26 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
10/12/2012 18:15:26 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
10/12/2012 18:15:26 Windows Audio Session Debug Got 2 or more rendering spaces in same loop 480 960 480
10/12/2012 18:15:26 ClientUI Info Connect status: Connecting
10/12/2012 18:15:32 ClientUI Info Connect status: Disconnected
10/12/2012 18:15:32 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0