Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    December 2012
    Posts
    0

    Exclamation Fehlermeldung: Der angegebene Dienst.....

    Einen wunderschönen Heilig abend euch allen.

    Ich habe ein "kleines" Problem mit meinem TS³ Client

    Gestern war ich auf einer kleinen Privat LAN
    Heute Morgen habe ich dann wieder mein PC Angeschlossen und nun sagt mir TS³
    "Der angegebene Dienst ist kein installierter Dienst"
    Die Fehlermeldung kommt jedes mal wenn ich meinen PC ab- und neu aufgebaut habe.

    Jetzt will ich fragen ob es da eine Simple lösung gibt.
    Was ich über Google gefunden habe ist mir zu hoch.
    (Daten in Windows löschen und Windows neu Starten oder so

    Ich habe die Aktuellste version von TS³

    Forum is english only!
    Last edited by Chris; December 27th, 2012 at 12:46 PM.

  2. #2
    Join Date
    December 2012
    Posts
    0
    Kann mir keiner Helfen ?!

  3. #3
    Join Date
    April 2011
    Location
    Germany
    Posts
    1,266
    Try to ask in english. This forum is strictly english so non english posts are sometimes just ignored.

    The error message to stated is quit ambiguous. Without further information one can just guess. My first guess would be, you use a USB headset and that one is pluged into an other USB port as usual.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •