Forum

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    December 2012
    Posts
    3

    Question TS3 Overlay issue

    Last week i was using the TS3 overlay in Planetside 2 and my ingame app hotkey was working fine. I'd hit the hotkey and the game would dim to the background and allow me to mess with my overlay.

    I just reformatted my OS SSD and now the overlay is only partially working. The hotkey does not bring up the ingame app.. and if i move elements of the overlay with my ingame cursor the position of these elements is not saved. The colors also do not apply to the overlay when i manually make changes through TS plugin interface... the text color might change but the opacity and background color remains default.

    is anybody else experiencing this?
    Does anybody have a fix?

  2. #2
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,076
    What overlay version are you using?
    What client version are you using?
    Please attach the overlay log for the game you are having problems with (located in %AppData%\ts3overlay\logs named after the game executable).

  3. #3
    Join Date
    December 2012
    Posts
    3
    Overlay: 3.7.11
    TS3 Client: 3.0.9.2

    The log is attached.

    Thank you for looking into this.
    Attached Files Attached Files

  4. #4
    Join Date
    December 2012
    Posts
    3
    bump. anything?

  5. #5
    Join Date
    June 2008
    Location
    -
    Posts
    252
    You are telling us that you've the "Overlayversion: 3.7.11" but your log is telling us this:

    26/12/2012 16:48:50 (Std) Active process: PLANETSIDE2.EXE
    26/12/2012 16:48:50 (Std) Current version: 3.7.8

    Please try to to install the latest version of the overlay again and try to find out if the "Current version:" in your gamelog is as it should.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TS3 overlay admin issue
    By finch053 in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 1
    Last Post: April 4th, 2013, 12:09 PM
  2. Ts3 Overlay Issue
    By n33dles in forum Client Support
    Replies: 1
    Last Post: September 10th, 2012, 10:49 AM
  3. 3.0.7 overlay issue
    By supermotarded in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 1
    Last Post: July 12th, 2012, 06:06 AM
  4. [Resolved] TS3 Overlay issue
    By Exotine in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 10
    Last Post: February 27th, 2012, 10:46 AM
  5. Issue(s) with Overlay
    By PowerSSaiyanX in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 1
    Last Post: February 10th, 2012, 06:14 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •