Forum

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    August 2011
    Location
    Germany
    Posts
    14

    After Crash: Client won't start!

    Hello everyone,

    after a crash, my Client won't start anymore.

    The crash comes by editing my whisper-settings (delete a whisper).

    I tested something around and figured out, that the settings.db is corrupt. This is really annonying, because I don't want to search for all favorites and buddies again... what does help for this?

    I hope, anyone can help me.

    PS: There is no dump file!

    Regards, ThomasTailor93

  2. #2
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,076
    What client version are you using?
    What operating system?
    What exactly were you doing before the original crash that caused this to happen?
    What did the whisper list look like and what did you do to it?
    Did the whisper list exist prior to the update or did you create the whisper list with 3.0.9.2?
    Please keep a backup copy of the current settings.db in case we might want to take a look at it.

  3. #3
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,026
    I guess this was with client 3.0.10? There is a know bug "deleting hotkeys"

    Make a backup of your database file!
    Open your database file with an SQL editor and remove all Hotkeys!
    Save it and start the client.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  4. #4
    Join Date
    August 2011
    Location
    Germany
    Posts
    14
    Hello,

    sorry for late reply! Yes, it is the beta client 3.0.10. I haven't got my old settings.db anymore. In a 1 hour hard work action I copied my old buddie list in the new settings.db via Navicat. Hope this Hotkey Bug will be fixed!

    Regards, ThomasTailor93

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] Client crash on start since 3.0.17-3.0.19 (64 bit only)
    By Talegas in forum Windows
    Replies: 81
    Last Post: January 17th, 2017, 11:54 PM
  2. [BUG] Crash at start-up...
    By Elric2 in forum Windows
    Replies: 21
    Last Post: January 20th, 2010, 10:28 AM
  3. TS 3 Crash at start
    By ETc|#.Jay.# in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: December 21st, 2009, 10:33 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •