Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Join Date
    December 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    340

    Can't join my spacer with invite link

    Hello Dear Staff !

    on my teeamspeak 3 server doesnt work function " invite buddy " only on one spacer name.

    [cspacer0STALE]| STALE KANALY |
    -1.sub channel <--- here is generated invite buddy link and nothing, it redirect to lobby always.
    --1.1 sub channel

  2. #2
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,079
    Quote Originally Posted by eyusuf View Post
    unfortunately I still have the same controller issues with this version. Teamspeak does not differentiate between my Joystick and Throttle. If I set a key up on one it duplicates it on the other controller. Is there anyway to resolve this? (Incidentally its a Hotas warthog and I didn't have this issue in 3.0.8 - and yes I made sure all the keys were neutral).
    Not sure whether this can be changed at all, if they are not separate devices or reporting the same key to be pressed there is most likely nothing we can do, either way our developers will look into it again, thanks for the report.

    Quote Originally Posted by hunterpl View Post
    Hello Dear Staff !

    on my teeamspeak 3 server doesnt work function " invite buddy " only on one spacer name.

    [cspacer0STALE]| ••• STALE KANALY ••• |
    -1.sub channel <--- here is generated invite buddy link and nothing, it redirect to lobby always.
    --1.1 sub channel
    I can confirm this happens, again our developers will look into this.

  3. #3
    Join Date
    June 2008
    Location
    -
    Posts
    252
    Quote Originally Posted by hunterpl View Post
    Hello Dear Staff !

    on my teeamspeak 3 server doesnt work function " invite buddy " only on one spacer name.

    [cspacer0STALE]| ••• STALE KANALY ••• |
    -1.sub channel <--- here is generated invite buddy link and nothing, it redirect to lobby always.
    --1.1 sub channel
    Maybe the problem is just the missing "b_channel_join_ignore_maxclients" permission? - You need this if you try to join a subchannel of a spacer.

  4. #4
    Join Date
    December 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    340
    with and without that permission no one can't join by generted invite buddy link ;c

  5. #5
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    Can you send us the invite in a private mesage?
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  6. #6
    Join Date
    January 2010
    Location
    Catalunya
    Posts
    2,350
    Quote Originally Posted by hunterpl View Post
    with and without that permission no one can't join by generted invite buddy link ;c
    Maybe: Edit spacer channel>> Advanced >> Family Max Users = Unlimited

  7. #7
    Join Date
    December 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    340
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    Can you send us the invite in a private mesage?
    Hey Dante696

    i sent to you one link invite buddy try it, its appear on every sub channel come from that spacer name.

  8. #8
    Join Date
    December 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    340
    sorry the spacer must be limited 0 max family channel and the second record also 0 the other spacers working well without that, nevermind what will be number of sub-channel it didin't work it always redirect to lobby everyone got that problem on the server.

  9. #9
    Join Date
    January 2010
    Location
    Catalunya
    Posts
    2,350
    When you create a spacer channel, by default makes these values:
    Max Users=0 & Family Max Users=0
    because usually, spacer channel hasn't subchannels.

    So if you want to create subchannels, you need allow users acces,
    setting Family Max Users=Unlimited, in the spacer channel.

    You can try if it works.

  10. #10
    Join Date
    December 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    340
    You really don't udnerstand structure of my server:

    example i will draw how is on my server

    [cspacer]Admin staff limited 0/0
    +sub channels
    +sub channel
    +sub channel
    [cspacer]Public channels limited 0/0
    +sub channel
    +sub channel
    +sub channel
    [cspacer] VIP channels limited 0/0
    +sub channel
    +sub channel etc...

    and there working on only one spacer with name what i gave before it didin't work understand ? i don't need make unlmited to access because i limited only name of spacer not sub channels, the sub channel have password and come from that sub channel with password i make invite buddy link, it should work why it work on other spacers ? i think because there is special characters and teamspeak 3 work on latin1 not on UTF-8 thats why.

  11. #11
    Join Date
    January 2010
    Location
    Catalunya
    Posts
    2,350
    Well, probably you're right, and I misunderstood your tree's structure.
    Out of curiosity, what is the error message you get?

  12. #12
    Join Date
    December 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    340
    Quote Originally Posted by Jordi View Post
    Well, probably you're right, and I misunderstood your tree's structure.
    Out of curiosity, what is the error message you get?
    Error message is not shown by teamspeak 3, that is the problem, program redirect not to the right path but only to lobby not to the sub channel come from spacer " [cspacer0STALE]| ••• STALE KANALY ••• | "

    you can also try it:

    create spacer with name exactly how i did:
    [cspacer0STALE]| ••• STALE KANALY ••• |
    +1.sub-channel <--- here make 2 times unlimited with password make invite buddy link and try join here by that link nevermind what it will be by ts3server:// or http redirection.

    go ahead and you will see the real problem.

  13. #13
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    We can not reproduce this on your server using these autogenerated invites. We connect directly into the target channel.
    Code:
    ts3server://xxxxxxxxxxxxx?channel=%5Bcspacer0STALE%5D%7C%20%E2%80%A2%E2%80%A2%E2%80%A2%20STALE%20KANALY%20%E2%80%A2%E2%80%A2%E2%80%A2%20%7C%2F17.%20chilihead&channelpassword=chiliheadpl
    
    http://www.teamspeak.com/invite/xxxxxxxxxxx/?channel=%5Bcspacer0STALE%5D%7C%20%E2%80%A2%E2%80%A2%E2%80%A2%20STALE%20KANALY%20%E2%80%A2%E2%80%A2%E2%80%A2%20%7C%2F17.%20chilihead&channelpassword=chiliheadpl
    This was your invite and there space ".%2 0chilihead" but it should be ".%20chilihead". This can't work and the brackets also need to to be converted.
    Code:
    http://www.teamspeak.com/invite/xxxxxxxxxxx/?channel=[cspacer0STALE]|%20%E2%80%A2%E2%80%A2%E2%80%A2%20STA%C5%81E%20KAN A%C5%81Y%20%E2%80%A2%E2%80%A2%E2%80%A2%20|%2F17.%2 0chilihead&channelpassword=chiliheadpl
    Last edited by dante696; January 3rd, 2013 at 08:02 AM.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  14. #14
    Join Date
    December 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    340
    give you another one the same situation.

  15. #15
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    The same situation.
    Please use the generator to get that invite URL. It makes no sense, when we go on testing, while you just make a copy of the channel name with brackets.

    Your broken URL with brackets
    Code:
    http://www.teamspeak.com/invite/xxxxxxx/?channel=[cspacer0STALE]|%20%E2%80%A2%E2%80%A2%E2%80%A2%20STA%C5%81E%20KANA%C5%81Y%20%E2%80%A2%E2%80%A2%E2%80%A2%20|%2F127.%20Silverserfer%27s&channelpassword=m1x
    The URL I get with our integrated buddy invite.
    Code:
    http://www.teamspeak.com/invite/xxxxxxx/?channel=%5Bcspacer0STALE%5D%7C%20%E2%80%A2%E2%80%A2%E2%80%A2%20STALE%20KANALY%20%E2%80%A2%E2%80%A2%E2%80%A2%20%7C%2F127.%20Silverserfer%27s&channelpassword=m1x
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TS3 Invite link collision with param addbookmark
    By polski in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: April 2nd, 2013, 02:05 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: March 25th, 2013, 07:38 AM
  3. Invite epr TS link and Banner
    By gazgrace in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: August 7th, 2011, 10:39 PM
  4. Ts3 HTML Join Link
    By @IBR|Sheppard in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 3
    Last Post: November 17th, 2010, 07:53 AM
  5. Spacer text [*spacer#] & icon in TS viewer
    By Kort_Lontje in forum General Questions
    Replies: 6
    Last Post: November 7th, 2010, 09:30 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •