Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    June 2012
    Posts
    5

    TS3 Service Wrapper Issue

    Well I have searched and searched and can't find anything on this so I apoligize up front if anyone has already posted on this.

    I just updated to TS3 server 64 bit 3.0.6.1 from 3.0.5.something don't remember. Anyway when I went to reinstall the TS3 service wrapper ,version 1.0.0.0, TS3 won't start from the service wrapper. Here is my settings and I doubled checked them.

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    <configuration>
    <appSettings>
    <add key="StartupFile" value="C:\Program Files (x86)\teamspeak3-server_win64\ts3server_win64.exe"/>
    <add key="WorkingDirectory" value="C:\Program Files (x86)\teamspeak3-server_win64"/>
    <add key="StartupParameters" value="query_port=10011 query_ip=0.0.0.0"/>
    <add key="HideProcess" value="false"/>
    </appSettings>
    </configuration>

    This is on Server 2008 64bit.

    Any ideas? anyone else haveing the problem?

    I knew I should not have updated everything was working fine till I update.

    Also if I launch TS3 Server with out the wrapper it works fine.

    Thanks,

  2. #2
    Join Date
    June 2012
    Location
    here and there..
    Posts
    86
    Quote Originally Posted by tscritt View Post
    <add key="StartupFile" value="C:\Program Files (x86)\teamspeak3-server_win64\ts3server_win64.exe"/>
    I have no win server, but on my OS he can't start my ts3client if there is a "/" behinde the ".exe"

    Sry, that is my onlyest idea ^^

  3. #3
    Join Date
    October 2012
    Location
    Germany
    Posts
    553
    Well, what springs to attention, is that a 64 bit application is installed in the location for 32 bit ones. I wouldn't be aware of this necessarily causing problems, however generally would try to avoid that. Maybe move the Server to a location where issues with uad/permissions and such can also be excluded. Given this somewhat unusual Installation location I could also imagine it pointing to a wrong path, Service/Server mismatch 32/64. I don't know the way this wrapper wraps, however there generally can be problems when trying to use 64 with 32.

  4. #4
    Join Date
    June 2012
    Posts
    5
    I finally figured it out it was an issue with the Team Speak Server. Apparently I was telling the service wrapper to start the exe directly and I needed to start the shortcut that passes and admin password to the Team Speak Server program. Any way got it working.

    Thanks for the Help.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. I need some help about Teamspeak 3 Service Wrapper
    By Barrybe in forum Tools / Web Based
    Replies: 11
    Last Post: June 2nd, 2016, 11:56 PM
  2. Backup, but no INI file? Using service wrapper.
    By alocogroup in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: July 10th, 2015, 09:51 AM
  3. TS3 Service Wrapper reboots
    By frankbackes in forum Tools / Web Based
    Replies: 0
    Last Post: June 14th, 2014, 08:49 AM
  4. need Help with Teamspeak 3 Service Wrapper
    By Sir Lenny in forum Tools / Web Based
    Replies: 1
    Last Post: April 19th, 2013, 11:44 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •