Forum

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    February 2013
    Posts
    1

    Question "Failed to connect to server" - Help please!!

    Hey guys, first of all I like to apologize for my English, it isn't my first language. Now I know that there are quite a lot of threads about this "failed to connect to server" topic when you google it. However, I couldn't find an answer that worked for me so I am making a new thread here, hoping to have more luck.

    I always used to be able to connect to servers, I had 1 or 2 times that I couldn't connect to a server, having the same general error message I have now: "Failed to connect to server", however, if I joined another server that time the problem dissappeard. Now, I can't join 1 server, i've seriously tried like 100 servers, but can't join any of them.

    Now as I said, it didn't use to have this problem and I am sure my pc has good enough specs to run the program (if you want my specs just let me know, I'll post them). I don't know what usually is done to show other what exactly the problem is but after I tried to join a server I opened my Client log, now, all those things are jibberish for me, absolutely no idea what they mean. But that's why I came here, hopefully someone who can help me

    I checked the client log for Critical, Errors, Warning and Debug and this is what I get:

    16-2-2013 22:02:17 Direct Sound Debug setting timer resolution to 1ms
    16-2-2013 22:02:17 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    16-2-2013 22:02:17 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    16-2-2013 22:02:20 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    16-2-2013 22:02:20 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    16-2-2013 22:02:20 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    16-2-2013 22:02:20 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 3840
    16-2-2013 22:02:20 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    16-2-2013 22:02:20 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    16-2-2013 22:02:20 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    16-2-2013 22:02:20 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    16-2-2013 22:02:20 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    16-2-2013 22:02:20 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    16-2-2013 22:02:20 Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 3840
    16-2-2013 22:02:20 Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    16-2-2013 22:02:20 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    16-2-2013 22:02:20 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    16-2-2013 22:02:20 Windows Audio Session Debug Got 2 or more rendering spaces in same loop 1920 3840 1920


    I would really appreciate it if someone could help me!

    Thanks in advance,

    A gamer who desperately wants to start teamspeaking again with his friends!

  2. #2
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,078
    Check the following thread: click me

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] "Failed to connect to server" - Troubleshooting & Solutions
    By Chris in forum Client Support
    Replies: 211
    Last Post: October 8th, 2019, 06:36 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: March 26th, 2015, 09:06 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: February 28th, 2015, 03:00 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: January 1st, 2014, 10:28 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: January 17th, 2013, 09:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •