Forum

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
  1. #16
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,080
    The delay settings has been removed and is now fixed on the lowest setting that was available in previous releases.

  2. #17
    Join Date
    March 2013
    Posts
    1
    I can not update -
    [Update Cancelled, Push "details" to check reasons.]
    Last four lines in details read:
    add/replace imageformats/qgif4.dll._z_
    Could not delete 'C:/Program Files/TeamSpeak 3 Client/imageformats/_old_qgif4.dll'
    rolling back file updates
    Update cancelled
    So I left the update window open and tried to delete it - and it says "Can Not Delete, in use by TeamSpeak 3 Client Update."

  3. #18
    Join Date
    December 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    331
    because you don't understand ! the update process read that files you can't delete them because they are in use ! you need close the update and delete these files and then update the teamspeak to 3.0.10 or just update manually the teamspeak much easier.

    manually mean from the download:
    http://www.teamspeak.com/?page=downloads

    download the client and install him ! should resolve your problem.

  4. #19
    Join Date
    January 2011
    Location
    Berlin, DE
    Posts
    142
    Hi,
    I've been playing around with the new opus codec in my plugin and tried several things to get it to sound smooth - so far without success.
    Could it be that - if edited in the capturedVoice event - only half/parts of the original data gets overwritten with what's being returned by that function? Maybe due to a missing multiplier when channelCount > 1? I've tried to clear the incoming data but can still hear parts of the input (assuming "samples" still contains (sampleCount * channelCount * 2) bytes and the edited-flag is set).
    Would be great if you could have a look at that or maybe point me into the right direction
    Thanks in advance and also for that great update!

  5. #20
    Join Date
    June 2002
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,049
    Thank you for your excellent and clear bug report. We have found the bug. It indeed happens with stereo capture streams that are edited in a callback. This is fixed in the next release.

  6. #21
    Join Date
    December 2009
    Location
    Taiwan
    Posts
    313
    Quote Originally Posted by nwerensteijn View Post
    Thank you for your excellent and clear bug report. We have found the bug. It indeed happens with stereo capture streams that are edited in a callback. This is fixed in the next release.
    So streaming stereo audio is currently not possible?

    Because that's the problem I'm having. XD

    With Virtual Audio Cable, I was not able to stream stereo audio

    I was going to show people about the Virtual Barbershop, but then realized that it is still returning in mono audio

    PS: would it be nice to release a hotfix soon? As this was one of the spotlight that you guys wanted to show in 3.0.10, would mean nothing if this wasn't working.

  7. #22
    Join Date
    January 2011
    Location
    Berlin, DE
    Posts
    142
    Quote Originally Posted by nwerensteijn View Post
    Thank you for your excellent and clear bug report. We have found the bug. It indeed happens with stereo capture streams that are edited in a callback. This is fixed in the next release.
    That's great to hear - thanks for your fast reply, then!

    @will_sunny
    This shouldn't affect VAC at all.

  8. #23
    Join Date
    December 2009
    Location
    Taiwan
    Posts
    313
    Quote Originally Posted by Meelkee View Post
    That's great to hear - thanks for your fast reply, then!

    @will_sunny
    This shouldn't affect VAC at all.
    Well, VAC has stereo output, but when tried to be played back with Opus music, it's not playing stereo, and instead was output in mono (try playing the audio via vac on the video I posted, and you'll see what I mean)

  9. #24
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,080
    The bug was just about editing the soundstream with a plugin.
    As for your problem make sure to not have 3D Sound enabled in the channel.

  10. #25
    Join Date
    December 2009
    Location
    Taiwan
    Posts
    313
    Quote Originally Posted by Chris View Post
    The bug was just about editing the soundstream with a plugin.
    As for your problem make sure to not have 3D Sound enabled in the channel.
    nope, it doesn't have 3D sound enabled.

    As I said, try streaming (either with loopback or via another sound card) the sound of the video link I posted earlier. Try listening with your headphone (standard cheap stereo headphones) directly first, and then try listen to it via TS3, you'll see a major difference.

  11. #26
    Join Date
    March 2013
    Posts
    1
    I am on the android BETA version and I cannot connect to any servers


    It gives me "client outdated" message, but I've uninstalled and reinstalled from the Play store multiple times. Some help would be appreciated, but I'm new to android. :S I'll check up on this thread.


    I'm trying to connect to the official server, fyi
    Last edited by blink; March 9th, 2013 at 01:29 PM.

  12. #27
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by blink View Post
    I am on the android BETA version and I cannot connect to any servers

    It gives me "client outdated" message, but I've uninstalled and reinstalled from the Play store multiple times. Some help would be appreciated, but I'm new to android. :S I'll check up on this thread.

    I'm trying to connect to the official server, fyi
    That happens with the new 3.0.7.x servers and the "old" beta for android.

    then you have to use the new open beta for Android. Details in post#1 of this thread:
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...e-Android-Beta

    It's another dimension but... it's not compatible with the bookmarks you have now.

    Also, you can get some translations for this open beta android here:
    http://addons.teamspeak.com/director...nslations.html

  13. #28
    Join Date
    December 2012
    Posts
    8
    Found a bug, if you have channel admin and u trying to change descrption of channel, all modification on the channel is not accepted and you are disconected from the server by (Connection Lost).

  14. #29
    Join Date
    March 2013
    Posts
    1
    Two things happened once I was forced to make the update.
    1) I lost my overlay. No longer can I see who's talking or their chat. I tried and tried to reset it, but no good.
    2) several months ago, I changed my nickname, as i joined anohter group. For some reason, the update remembered my old name, and now my nickname is stuck as the old name. I clicked on my name while in TS, and changed nickname, but once i left and came back, it was the old name. I went to the screen where I could add/remove identies, and the old name is not there. I still show my new name on all the fields. so, i have no idea where the old name came from, and why I can no longer change it permantly

    Everything else seems to work ok, but I've only used it for a few hours so far.

  15. #30
    Join Date
    March 2013
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by Chris View Post
    The delay settings has been removed and is now fixed on the lowest setting that was available in previous releases.
    I loved the delay settings. Is there a way to get them back wiith a plugin or something like that?
    Or must i go back to the last version of Teamspeak?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TeamSpeak 3 Client 3.0.15.1 released
    By Chris in forum Archive
    Replies: 17
    Last Post: July 19th, 2014, 02:42 PM
  2. TeamSpeak 3 Client 3.0.13 released
    By Chris in forum Archive
    Replies: 9
    Last Post: October 23rd, 2013, 01:21 AM
  3. TeamSpeak 3 Client 3.0.12 released
    By dante696 in forum Archive
    Replies: 7
    Last Post: September 20th, 2013, 03:58 PM
  4. TeamSpeak 3 Client 3.0.11.1 released
    By Chris in forum Archive
    Replies: 3
    Last Post: August 12th, 2013, 08:12 AM
  5. TeamSpeak Client 3.0.10.1 released
    By Chris in forum Archive
    Replies: 2
    Last Post: April 11th, 2013, 10:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •