Forum

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    March 2013
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    2

    Question I received email about ATL TS site hacked. Now i cant login

    Hello,

    I received an email at my private email that the Atlanta hosting site for TS was hacked or something along that line. It also said they had to change the "address" to prevent further problems. I can't seem to put it in correctly and update so that I may access my own TS site. Now im incapable of even logging in. How do I fix this problem? if possible can you hit me up with a direct message mail? Thanks so much.

  2. #2
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,076
    We did not send that email and we cannot help you with getting back on either as we don't have any control over any 3rd party or hosters systems / pages.
    Please contact your hoster if you have any questions regarding their service.

  3. #3
    Join Date
    March 2013
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by Chris View Post
    We did not send that email and we cannot help you with getting back on either as we don't have any control over any 3rd party or hosters systems / pages.
    Please contact your hoster if you have any questions regarding their service.
    thanks. how do i find the contact info for that hoster? sorry for the noob quesstion.

  4. #4
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,076
    You already received an email from them, so you already have a means to contact them.
    Other than that you might have luck searching for them on the web, they are probably also listed on the hoster map, maybe you find something there.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] Can't login to addons site
    By Armada651 in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 7
    Last Post: April 28th, 2012, 12:55 AM
  2. Received signal SIGTERM
    By deeGeee in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 0
    Last Post: February 19th, 2012, 11:22 PM
  3. [Resolved] Received from Linux x64 beta29 - DEV-CHECK-1
    By Kecon in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 1
    Last Post: January 19th, 2011, 10:23 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •