Forum

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    March 2013
    Posts
    3

    Angry Microfon allways deactivated!

    Hey Community,

    a few days ago, i started trying to install my own local ts3 Server on my iMac.
    Everything works but suddenly, when i visited another server, my mic was deactivated and i can't activate it again.
    I tried to deinstall TS3 from my Mac but the settings were the same..

    So i tried to find a solution in google but nobody can help me..

    Is there anybody outthere who thinks he or she can help me?

    Thanks a lot.

    lollokiel

  2. #2
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,078
    Make sure that in Settings > options > capture > capture device you have the proper device selected.
    When connected make sure that in Self > capture profile the correct profile is checked, otherwise click to activate it.
    In the toolbar try and click the mic button with the checkmark (second from left by default).

  3. #3
    Join Date
    March 2013
    Posts
    3
    Thanks a lot for the fast answer!
    Im actually not at home so ill try it then.
    Yesterday i checked, that the right device is selected but it doesnt work..

    Ill try the second point you said and tell you weather it works or not.

    Lollo

  4. #4
    Join Date
    March 2013
    Posts
    3
    So, im home and it works.
    I had not selected any recording profile... Dont ask me why

    Thanks a lot, you can delete the topic!

    Lollo

  5. #5
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,078
    If you are using bookmarks, then you might want to select the proper on in the bookmark. Click bookmarks -> manage bookmarks > more > select bookmark > capture profile.

  6. #6
    Join Date
    March 2013
    Posts
    1
    SAME problem. The capture profile on bookmarks was the key to making it WORK.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Allways getting error invalid server id
    By giova in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 4
    Last Post: December 13th, 2011, 07:57 PM
  2. allways collapsed subchannels?
    By g4sman in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: December 14th, 2010, 02:13 PM
  3. Microphone deactivated
    By B4rb4ross4 in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: October 5th, 2010, 03:28 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •