Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    May 2013
    Posts
    1

    Cannot connect to server

    So I was chatting with my friend and my cat accidently turned off my computer... when i went to connect again I got an error saying unable to connect to server, i restarted my computer and same thing..


    sorry im not too savvy with computers

    Code:
    11/05/2013 9:43:35 PM		Info	TeamSpeak 3 Client 3.0.10 (2013-02-27 15:08:47)	
    11/05/2013 9:43:35 PM	Direct Sound	Debug	setting timer resolution to 1ms	
    11/05/2013 9:43:36 PM		Info	*** Time [SPAWN_EVENTCONVERTER]: 295	
    11/05/2013 9:43:36 PM	Query	Info	listening on 127.0.0.1:25639	
    11/05/2013 9:43:36 PM		Info	*** Time [MAINWINDOW_ACTIONS]: 370	
    11/05/2013 9:43:36 PM	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    11/05/2013 9:43:36 PM	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    11/05/2013 9:43:36 PM		Info	*** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 174	
    11/05/2013 9:43:37 PM	Input	Info	Direct Input monitoring enabled	
    11/05/2013 9:43:37 PM		Info	*** Time [HOTKEYS]: 220	
    11/05/2013 9:43:37 PM		Info	*** Time [MAINWINDOW]: 1526	
    11/05/2013 9:43:37 PM		Info	*** Time [INIT]: 1526	
    11/05/2013 9:43:37 PM		Info	*** Time [NOTIFICATIONS]: 183	
    11/05/2013 9:43:37 PM	ClientUI	Info	Qt version: 4.8.3	
    11/05/2013 9:43:37 PM	ClientUI	Info	Using configuration location: C:\Users\Rebecca.TheBoss\AppData\Roaming\TS3Client\settings.db	
    11/05/2013 9:43:37 PM	Input	Info	Input device name: Mouse	
    11/05/2013 9:43:37 PM	Input	Info	Input device name: Keyboard	
    11/05/2013 9:43:37 PM	Input	Info	Input device name: HP Deluxe Webcam KQ246AA	
    11/05/2013 9:43:37 PM	Input	Error	Unknown InputDevice Type for: HP Deluxe Webcam KQ246AA type: 28	
    11/05/2013 9:43:37 PM	ClientUI	Info	Last update check was: Sat May 11 09:42:02 2013	
    11/05/2013 9:43:43 PM	ClientUI	Info	Connect to server: 186.202.162.3	
    11/05/2013 9:43:43 PM	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    11/05/2013 9:43:43 PM	ClientUI	Info	Initiating connection: 186.202.162.3:11060 186.202.162.3	
    11/05/2013 9:43:43 PM	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    11/05/2013 9:43:43 PM	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    11/05/2013 9:43:43 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-enter	
    11/05/2013 9:43:43 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 960	
    11/05/2013 9:43:43 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-leave	
    11/05/2013 9:43:43 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-enter	
    11/05/2013 9:43:43 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-leave	
    11/05/2013 9:43:43 PM	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    11/05/2013 9:43:43 PM	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    11/05/2013 9:43:43 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-enter	
    11/05/2013 9:43:43 PM		Info	DNS resolve successful, "blacklist.teamspeak.com"=176.9.148.78	
    11/05/2013 9:43:44 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 882	
    11/05/2013 9:43:44 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-leave	
    11/05/2013 9:43:44 PM	PreProSpeex	Info	Speex version: speex-1.2beta3	
    11/05/2013 9:43:44 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-enter	
    11/05/2013 9:43:44 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-leave	
    11/05/2013 9:43:44 PM	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    11/05/2013 9:43:49 PM	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    11/05/2013 9:43:49 PM	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    Last edited by Chris; May 13th, 2013 at 08:37 AM.

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by itsrebecca View Post
    So I was chatting with my friend and my cat accidently turned off my computer... when i went to connect again I got an error saying unable to connect to server, i restarted my computer and same thing..

    11/05/2013 9:43:43 PM ClientUI Info Initiating connection: 186.202.162.3:11060 186.202.162.3
    No server seems to be running at this address : port

    Please, be sure the IP and port are correct and that the server is running.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] Can't connect to a specific server (Failed to connect to server)
    By MightyB in forum Client Support
    Replies: 7
    Last Post: July 29th, 2015, 02:21 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: March 28th, 2015, 09:42 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: February 5th, 2014, 03:53 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: January 21st, 2014, 10:57 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: August 21st, 2010, 11:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •