Forum

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    April 2013
    Posts
    1

    Question Client crash - Starting up voice activation test crashes client


    So I bought a new mic, a Steelseries 4H. Since then everytime I want to configure it with voice activation test the client crashes. I have no idea how this is happening. I'll post the log from here: C:\Users\(username)\AppData\Roaming\TS3Client\logs


    2013-04-29 19:09:04.081074|INFO | | | TeamSpeak 3 Client 3.0.10.1 (2013-04-04 08:33:04)
    2013-04-29 19:09:04.100075|DEBUG |Direct Sound | | setting timer resolution to 1ms
    2013-04-29 19:09:04.149077|INFO |Query | | listening on 127.0.0.1:25639
    2013-04-29 19:09:04.299086|INFO |Soundboard | | Remote audio toggled
    2013-04-29 19:09:04.318087|INFO | | | *** Time [PLUGINS]: 193
    2013-04-29 19:09:04.386091|DEVELOP |Windows Audio Session| | DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    2013-04-29 19:09:04.386091|DEVELOP |Windows Audio Session| | DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    2013-04-29 19:09:04.441094|INFO |Input | | Direct Input monitoring enabled
    2013-04-29 19:09:04.476096|INFO | | | *** Time [MAINWINDOW]: 402
    2013-04-29 19:09:04.476096|INFO | | | *** Time [INIT]: 403
    2013-04-29 19:09:04.491097|INFO |ClientUI | | Qt version: 4.8.3
    2013-04-29 19:09:04.491097|INFO |ClientUI | | Using configuration location: C:\Users\Robbe\AppData\Roaming\TS3Client\settings. db
    2013-04-29 19:09:04.498097|INFO |Input | | Input device name: Muis
    2013-04-29 19:09:04.516098|INFO |Input | | Input device name: Toetsenbord
    2013-04-29 19:09:04.973125|INFO |ClientUI | | Last update check was: ma 29. apr 18:52:27 2013
    2013-04-29 19:09:08.793343|DEVELOP |Windows Audio Session| | DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    2013-04-29 19:09:08.793343|DEVELOP |Windows Audio Session| | DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    2013-04-29 19:09:08.793343|DEBUG |Windows Audio Session| | WAS::openDevice-enter
    2013-04-29 19:09:08.803344|DEBUG |Windows Audio Session| | WAS Buffer size: 896
    2013-04-29 19:09:08.803344|DEBUG |Windows Audio Session| | WAS::openDevice-leave
    2013-04-29 19:09:08.803344|INFO |PreProSpeex | 2| Speex version: speex-1.2beta3
    2013-04-29 19:09:08.804344|DEBUG |Windows Audio Session| | WAS::startDevice-enter
    2013-04-29 19:09:08.804344|DEBUG |Windows Audio Session| | WAS::startDevice-leave
    2013-04-29 19:09:08.804344|DEBUG |Windows Audio Session| | WAS::associateAECDevice-enter
    2013-04-29 19:09:08.804344|DEBUG |Windows Audio Session| | WAS::associateAECDevice-leave
    2013-04-29 19:09:08.810344|DEBUG |Windows Audio Session| | WAS::openDevice-enter
    2013-04-29 19:09:08.820345|DEBUG |Windows Audio Session| | WAS Buffer size: 960
    2013-04-29 19:09:08.820345|DEBUG |Windows Audio Session| | WAS::openDevice-leave
    2013-04-29 19:09:08.820345|DEBUG |Windows Audio Session| | WAS::associateAECDevice-enter
    2013-04-29 19:09:08.823345|DEBUG |Windows Audio Session| | WAS Buffer size: 960
    2013-04-29 19:09:08.824345|DEBUG |Windows Audio Session| | WAS::associateAECDevice-leave
    2013-04-29 19:09:08.824345|DEBUG |Windows Audio Session| | WAS::startDevice-enter
    2013-04-29 19:09:08.824345|DEBUG |Windows Audio Session| | WAS::startDevice-leave


    *END*
    Sorry for pasting this as raw text.
    Also un-related question: My microphone makes a mousquito noise when talking

    Thank you,

  2. #2
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,076
    Since as you say the client crashes, please upload the crashdump that was generated.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Voice Activation Test in Setup Wizard crashes the program
    By The_Confusled in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 3
    Last Post: November 2nd, 2012, 08:17 PM
  2. (Linux) Crash on connect or test voice input
    By kilavil in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 0
    Last Post: August 18th, 2011, 06:37 PM
  3. Client crashes when starting EVE online
    By sonezu in forum macOS
    Replies: 2
    Last Post: August 8th, 2011, 02:36 PM
  4. Replies: 13
    Last Post: April 6th, 2011, 05:56 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: February 15th, 2010, 04:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •