If anyone can look at this and figure out what is wrong with my client, in regards to connecting to this server.... I would honestly and truly greatly appreciate it. Thank you.

My Client Log reads as follows in an attempt to connect to my Arma 3 Clan's Server....


5/3/2013 10:46:48 PM Info TeamSpeak 3 Client 3.0.10.1 (2013-04-04 08:33:04)
5/3/2013 10:46:48 PM Direct Sound Debug setting timer resolution to 1ms
5/3/2013 10:46:48 PM Info *** Time [SPAWN_EVENTCONVERTER]: 259
5/3/2013 10:46:48 PM Info Failed to load plugin: C:\Program Files (x86)\TS3\plugins\acre_x64.dll
5/3/2013 10:46:48 PM Info LoadLibrary error: 126
5/3/2013 10:46:48 PM Query Info listening on 127.0.0.1:25639
5/3/2013 10:46:49 PM Info *** Time [PLUGINS]: 671
5/3/2013 10:46:50 PM Info *** Time [MAINWINDOW_ACTIONS]: 811
5/3/2013 10:46:50 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
5/3/2013 10:46:50 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
5/3/2013 10:46:51 PM Info *** Time [SERVERVIEW_ACTIONS]: 756
5/3/2013 10:46:51 PM Info *** Time [SERVERVIEW]: 779
5/3/2013 10:46:51 PM Info *** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 1145
5/3/2013 10:46:51 PM Input Info Default monitoring enabled
5/3/2013 10:46:51 PM Info *** Time [MAINWINDOW]: 3618
5/3/2013 10:46:51 PM Info *** Time [INIT]: 3618
5/3/2013 10:46:51 PM Info *** Time [NOTIFICATIONS]: 103
5/3/2013 10:46:51 PM ClientUI Info Qt version: 4.8.3
5/3/2013 10:46:51 PM ClientUI Info Using configuration location: C:\Users\Springs28\AppData\Roaming\TS3Client\setti ngs.db
5/3/2013 10:46:52 PM ClientUI Info Last update check was: Thu May 2 21:13:13 2013
5/3/2013 10:46:52 PM Info Checking for updates...
5/3/2013 10:46:52 PM ClientUI Info Connect to server: la01.gamespeak.com
5/3/2013 10:46:52 PM ClientUI Info Trying to resolve la01.gamespeak.com
5/3/2013 10:46:52 PM Info DNS resolve successful, "update.teamspeak.com"=176.9.148.78
5/3/2013 10:46:52 PM Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.la01.gamespeak.com"
5/3/2013 10:46:52 PM Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.la01.gamespeak.com"
5/3/2013 10:46:52 PM Info DNS resolve successful, "la01.gamespeak.com"=8.3.5.133
5/3/2013 10:46:53 PM Info Update check, my version: 1365064384, latest version: 1365064384
5/3/2013 10:46:56 PM ClientUI Info Lookup finished: 8.3.5.133 9241 la01.gamespeak.com 0 0
5/3/2013 10:46:56 PM ClientUI Info Resolve successful: 8.3.5.133:9241
5/3/2013 10:46:56 PM ClientUI Info Blacklist check ok
5/3/2013 10:46:56 PM ClientUI Info Initiating connection: 8.3.5.133:9241 la01.gamespeak.com
5/3/2013 10:46:56 PM Info DNS resolve successful, "blacklist.teamspeak.com"=176.9.148.78
5/3/2013 10:46:56 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
5/3/2013 10:46:56 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
5/3/2013 10:46:56 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
5/3/2013 10:46:56 PM Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 960
5/3/2013 10:46:56 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
5/3/2013 10:46:56 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
5/3/2013 10:46:56 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
5/3/2013 10:46:57 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
5/3/2013 10:46:57 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
5/3/2013 10:46:57 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
5/3/2013 10:46:57 PM Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 896
5/3/2013 10:46:57 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
5/3/2013 10:46:57 PM PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
5/3/2013 10:46:57 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
5/3/2013 10:46:57 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
5/3/2013 10:46:57 PM ClientUI Info Connect status: Connecting
5/3/2013 10:47:02 PM ClientUI Info Connect status: Disconnected
5/3/2013 10:47:02 PM ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0