Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2

    Unable to connect to any servers

    Hi,

    I am currently unable to connect to any server. Including the voice.teamspeak.com server. I have never had any issues with any servers before until today. I have recently changed ISP and have a new router. I have gone onto the router as many have suggested and port forwarded 9987. 10011 and 30033, i have then applied this to my computer in question. I have tried disabling the routers firewall and even other things such as putting me into its DMZ but i have no luck. I have pinged the servers via CMD and the routers ping function and i can Ping the servers sucessfully. i have tried another VOIP application and skype works fine.

    Here is a log of when it try to connect to a server:
    06/05/2013 00:26:04 ClientUI Info Connect to server: voice.teamspeak.com
    06/05/2013 00:26:04 ClientUI Info Trying to resolve voice.teamspeak.com
    06/05/2013 00:26:04 Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.voice.teamspeak.com"
    06/05/2013 00:26:04 Info DNS resolve successful, "voice.teamspeak.com"=194.97.114.2
    06/05/2013 00:26:04 Info SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.teamspeak.com"=>"voice.teamspeak.com: 41144" and queried successfully. Result: 194.97.114.2:9987
    06/05/2013 00:26:04 Info TSDNS found at "voice.teamspeak.com" and queried successfully. Result: 194.97.114.2:9987
    06/05/2013 00:26:04 ClientUI Info Lookup finished: 194.97.114.2 9987 voice.teamspeak.com 1 0
    06/05/2013 00:26:04 ClientUI Info Resolve successful: 194.97.114.2:9987
    06/05/2013 00:26:04 ClientUI Info Blacklist check ok
    06/05/2013 00:26:04 ClientUI Info Initiating connection: 194.97.114.2:9987 voice.teamspeak.com
    06/05/2013 00:26:04 Info DNS resolve successful, "blacklist.teamspeak.com"=176.9.148.78
    06/05/2013 00:26:05 ClientUI Info Connect status: Connecting
    06/05/2013 00:26:10 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    06/05/2013 00:26:10 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0

    If it matters i have a BT business hub 3.

    Any help would be amazing.

  2. #2
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,079
    That server is currently unavailable, so nobody can connect simply because there is nothing there to connect to.

    As for other servers, you might be experiencing issues with your DNS servers, or those servers are down too or are having issues.
    Try and ping the other servers that you cannot connect to.

  3. #3
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2
    I have tired connecting to other servers that i have previously been on for many years and i know for a fact are up and running. I have pinged these servers and have no problem. But get the same issue for each one.

    See below for another server client log:

    06/05/2013 23:33:48 ClientUI Info Connect to server: speak2-6.teamspeak.net
    06/05/2013 23:33:48 ClientUI Info Trying to resolve speak2-6.teamspeak.net
    06/05/2013 23:33:48 Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.speak2-6.teamspeak.net"
    06/05/2013 23:33:48 Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.speak2-6.teamspeak.net"
    06/05/2013 23:33:48 Info DNS resolve successful, "speak2-6.teamspeak.net"=88.191.248.10
    06/05/2013 23:33:48 Info TSDNS found at "teamspeak.net" and queried successfully. Result: 88.191.248.10:11646
    06/05/2013 23:33:48 ClientUI Info Lookup finished: 88.191.248.10 11646 speak2-6.teamspeak.net 1 0
    06/05/2013 23:33:48 ClientUI Info Resolve successful: 88.191.248.10:11646
    06/05/2013 23:33:48 ClientUI Info Blacklist check ok
    06/05/2013 23:33:48 ClientUI Info Initiating connection: 88.191.248.10:11646 speak2-6.teamspeak.net
    06/05/2013 23:33:48 Info DNS resolve successful, "blacklist.teamspeak.com"=176.9.148.78
    06/05/2013 23:33:49 ClientUI Info Connect status: Connecting
    06/05/2013 23:33:54 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    06/05/2013 23:33:54 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0

  4. #4
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,079
    Code:
    5/14/2013 11:19:37 AM	ClientUI	Info	Connect to server: speak2-6.teamspeak.net	
    5/14/2013 11:19:37 AM	ClientUI	Info	Trying to resolve speak2-6.teamspeak.net	
    5/14/2013 11:19:37 AM		Info	DNS resolve successful, "speak2-6.teamspeak.net"=88.191.248.10	
    5/14/2013 11:19:37 AM		Info	SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.speak2-6.teamspeak.net"	
    5/14/2013 11:19:37 AM		Info	TSDNS found at "teamspeak.net" and queried successfully. Result: 88.191.248.10:9987	
    5/14/2013 11:19:37 AM	ClientUI	Info	Lookup finished: 88.191.248.10 9987 speak2-6.teamspeak.net 1 0	
    5/14/2013 11:19:37 AM	ClientUI	Info	Resolve successful: 88.191.248.10:9987	
    5/14/2013 11:19:37 AM	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    5/14/2013 11:19:37 AM	ClientUI	Info	Initiating connection: 88.191.248.10:9987 speak2-6.teamspeak.net	
    5/14/2013 11:19:37 AM	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    5/14/2013 11:19:37 AM	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    5/14/2013 11:19:37 AM	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    5/14/2013 11:19:37 AM	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    5/14/2013 11:19:37 AM		Info	DNS resolve successful, "blacklist.teamspeak.com"=176.9.148.78	
    5/14/2013 11:19:37 AM	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    5/14/2013 11:19:43 AM	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    5/14/2013 11:19:43 AM	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    Code:
      4    54 ms    52 ms    55 ms  194.25.6.54
      5   113 ms    52 ms    54 ms  62.157.249.234
      6    78 ms    80 ms    80 ms  if-3-2.tcore1.PVU-Paris.as6453.net [80.231.153.53]
      7   141 ms    97 ms   121 ms  195.219.241.174
      8    81 ms    87 ms    91 ms  th2-crs16-1-be1006.intf.routers.proxad.net [212.27.59.205]
      9    79 ms    82 ms    79 ms  dedibox-1-p.intf.routers.proxad.net [212.27.58.46]
     10     *       79 ms    78 ms  4k-s103-1037.dc2.online.net [88.191.1.170]
     11    79 ms    83 ms    80 ms  88-190-16-149.rev.dedibox.fr [88.190.16.149]
     12    96 ms    79 ms    84 ms  88-191-248-10.rev.dedibox.fr [88.191.248.10]
    
    Trace complete.
    There doesn't seem to be a server running there either, note though that the TSDNS response changed and now seems to point to port 9987. If I try with the 11646 port explicitly specified I get asked for a server password, so the connection is there.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: August 4th, 2015, 08:20 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: May 21st, 2014, 10:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •