Forum

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Join Date
    May 2013
    Posts
    10

    Non-Profit License 512 slots with 32 slots

    Hi all,

    1th at all tnk u to staff ts3 for the NPL license

    now the problem.... I followed all info about it (copy and paste in ts3 folder and restart the ts3 server) but.... nothing happen....
    License:Non-profit license this is what isee but i can't set MORE of 32 clients so that's mean doesn't work correctly... any idea?

    (server it's windows 2011 based and port and all rest work properly)

    (sorry for my bad english)


    p.s. I read all info about to fix the problem about base64.... but my file it's ok inside (I checked with notepad++) and so i don't know whta can i do...


    UPGRADE INFO: I also tried to download with diffrent client.... and nothing happens
    Last edited by cognaman; May 21st, 2013 at 12:16 AM. Reason: upgrade info

  2. #2
    Join Date
    December 2005
    Location
    Germany
    Posts
    164
    If you have correctly integrated your license file into your server, you have to change the slots value of your server on your own. The license itself will grant a higher maximum but will not change any virtual teamspeak server you are running.

  3. #3
    Join Date
    December 2009
    Location
    UK
    Posts
    768
    Also check the logs to see that your server has recognised the license

  4. #4
    Join Date
    May 2013
    Posts
    10
    the log see the license
    Last edited by cognaman; May 21st, 2013 at 02:06 PM.

  5. #5
    Join Date
    December 2009
    Location
    UK
    Posts
    768
    So you're seeing something like this in your logs?

    Code:
    2013-05-15 12:04:41.297125|INFO    |Accounting    |   | Licensing Information
    2013-05-15 12:04:41.297125|INFO    |Accounting    |   | type              : Non-profit
    2013-05-15 12:04:41.297125|INFO    |Accounting    |   | starting date     : Mon Dec 24 00:00:00 2012
    2013-05-15 12:04:41.297125|INFO    |Accounting    |   | ending date       : Fri Jun 28 00:00:00 2013
    2013-05-15 12:04:41.297125|INFO    |Accounting    |   | max virtualservers: 10
    2013-05-15 12:04:41.297125|INFO    |Accounting    |   | max slots         : 512

  6. #6
    Join Date
    May 2013
    Posts
    10
    Quote Originally Posted by Air SeaTac View Post
    So you're seeing something like this in your logs?

    Code:
    2013-05-15 12:04:41.297125|INFO    |Accounting    |   | Licensing Information
    2013-05-15 12:04:41.297125|INFO    |Accounting    |   | type              : Non-profit
    2013-05-15 12:04:41.297125|INFO    |Accounting    |   | starting date     : Mon Dec 24 00:00:00 2012
    2013-05-15 12:04:41.297125|INFO    |Accounting    |   | ending date       : Fri Jun 28 00:00:00 2013
    2013-05-15 12:04:41.297125|INFO    |Accounting    |   | max virtualservers: 10
    2013-05-15 12:04:41.297125|INFO    |Accounting    |   | max slots         : 512

    yes!!!!! and other info ofc

  7. #7
    Join Date
    May 2013
    Posts
    10
    Click image for larger version. 

Name:	slot 32.png 
Views:	1366 
Size:	12.6 KB 
ID:	8241 here u can see i can't edit the slot and i see EXACTLY LIKE ur part with diffrent date and with some others data

  8. #8
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by cognaman View Post
    here u can see i can't edit the slot and i see EXACTLY LIKE ur part with diffrent date and with some others data
    Ok, then verify you have the permission b_virtualserver_modify_maxclients: you need it to modify the maximum clients field.

  9. #9
    Join Date
    May 2013
    Posts
    1

    Non-Profit License 512 slots with 32 slots

    I just received licensekey for TeamSpeak 3 (Non-Profit License - NPL).

    But I'm 32 and not 512 slots.

    Can you help me?

    2013-05-21 19:49:33.713047|INFO |ServerLibPriv | | TeamSpeak 3 Server 3.0.7.2 (2013-05-15 08:09:12)
    2013-05-21 19:49:33.713240|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin name: SQLite3 plugin, Version 2, (c)TeamSpeak Systems GmbH
    2013-05-21 19:49:33.713266|INFO |DatabaseQuery | | dbPlugin version: 3.7.3
    2013-05-21 19:49:33.713443|INFO |DatabaseQuery | | checking database integrity (may take a while)
    2013-05-21 19:49:34.505309|INFO |Accounting | | Licensing Information
    2013-05-21 19:49:34.505354|INFO |Accounting | | type : Non-profit
    2013-05-21 19:49:34.505394|INFO |Accounting | | starting date : Tue May 21 00:00:00 2013
    2013-05-21 19:49:34.505413|INFO |Accounting | | ending date : Thu Nov 21 00:00:00 2013
    2013-05-21 19:49:34.505429|INFO |Accounting | | max virtualservers: 10
    2013-05-21 19:49:34.505443|INFO |Accounting | | max slots : 512
    2013-05-21 19:49:34.513257|INFO |FileManager | | listening on 0.0.0.0:30033
    2013-05-21 19:49:34.551698|INFO |CIDRManager | | updated query_ip_whitelist ips: 127.0.0.1,
    2013-05-21 19:49:34.551978|INFO |Query | | listening on 0.0.0.0:10011

  10. #10
    Join Date
    May 2013
    Posts
    10
    insufficient permission modify power

    Click image for larger version. 

Name:	no power.png 
Views:	700 
Size:	30.8 KB 
ID:	8242

  11. #11
    Join Date
    December 2009
    Location
    UK
    Posts
    768
    All that shows is that it's greyed out, have you tried right-clicking on it and selecting 'Add permission'?

  12. #12
    Join Date
    May 2013
    Posts
    10
    tnk u to everybody... i fixed the problem in easy way: totaly reinstall with NPL license and works I'm sorry to everybody for disturb and tnk u again

  13. #13
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,078
    Quote Originally Posted by moslley View Post
    I just received licensekey for TeamSpeak 3 (Non-Profit License - NPL).

    But I'm 32 and not 512 slots.
    As mentioned in several other threads, you have to adjust the slot count yourself. It will not be done automatically since that would be bad.
    Last edited by Chris; May 22nd, 2013 at 11:10 AM.

  14. #14
    Join Date
    May 2013
    Posts
    10
    I tried tons of time to change manually.... but wasn't possible... as I see all permission was corrupted for unknown‎ reason... so the only way was to re-install from zero and I fixed in this way

  15. #15
    Join Date
    November 2016
    Posts
    1

    Server still 32 slots after NPL

    Hello everyone,

    I recently got approved for an NLP License and put the file in my ts directory and rebooted the server

    But it's still a 32 slot even though it says that it has a Non Profit License when connected..

    How can i get it to be 512 slots like it's supposed to be?

    Any help is greatly appreciated.

    Thanks in advance!

    -Cuddletrousers

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: June 2nd, 2011, 07:57 PM
  2. Replies: 10
    Last Post: April 14th, 2010, 04:16 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: December 27th, 2009, 06:14 AM
  4. Trotz Non-Profit Lizenz nur 32 slots
    By Backspin in forum Off Topic
    Replies: 17
    Last Post: December 26th, 2009, 08:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •