Forum

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
  1. #16
    Join Date
    June 2013
    Posts
    6
    Quote Originally Posted by Chris View Post
    Make sure that in Self > Playback and self > capture profile there is a profile selected. Also make sure said profile is using your sound device in Settings > options > capture / playback.


    Also make sure to disable any and all plugins in settings > plugins


    The last client version is 3 months old, so either none of you had the current client prior to these problems, which I find hard to believe or some update for the operating system caused these problems, which is much more likely.
    I can't choose any Playback or Capture profile because TS3 don't detect any Device (This is only with 3.0.10 and 3.0.10.1 version)
    http://d.pr/i/vFTH+
    http://d.pr/i/P4XN+

  2. #17
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,929
    Hope this helps
    Our developer just have created a test client for MacOSX users with that sound problem.
    We hope this helps to solve the problem.

    Please give us some feedback
    Download for Mac OSX
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #18
    Join Date
    June 2013
    Posts
    6
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    Hope this helps
    Our developer just have created a test client for MacOSX users with that sound problem.
    We hope this helps to solve the problem.

    Please give us some feedback
    Download for Mac OSX
    Thanks. With the test version i have no more problems

  4. #19
    Join Date
    June 2013
    Posts
    5
    Indeed, the test version fixed the issue for me. It appears there are still some error messages in the logs, but they have no impact on the device capture and playback.

    Here are the logs from my client from the test version: http://pastebin.com/BmMFM2Dy

  5. #20
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,076
    Thanks for the Feedback, this will be included in the next version of the client.
    When sending PMs please make sure to include a reference link to the thread in question in the body of your message.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. client does not detect connected devices
    By AngryUser in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 2
    Last Post: April 24th, 2012, 09:10 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: September 30th, 2011, 09:46 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •