Forum

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    July 2013
    Posts
    1

    Exclamation %%CLIENT_SERVER_GROUP_ICON%% error HELP ME (I'm New)

    Ok, I am new, and i joined a TS3 Server and when I join, i get this error:
    <14:22:12> The icon for the server was not found.
    <14:22:12> The icon for channel "Guest Lounge" (3805) was not found.
    <14:22:12> The icon for channel "Officer Lounge" (3806) was not found.
    <14:22:12> The icon for channel "Interview Room 1" (3807) was not found.
    <14:22:12> The icon for channel "Private Channel" (3809) was not found.
    <14:22:13> The icon for server group "Approved" was not found.
    <14:22:13> The icon for server group "Dispatcher " was not found.
    <14:22:13> The icon for server group "Asst.DOC " was not found.
    <14:22:13> The icon for server group "Community Friend " was not found.

    and when I click on myself i get this
    %%CLIENT_SERVER_GROUP_ICON%% Approved

    %%CLIENT_SERVER_GROUP_ICON%% Dispatcher
    %%CLIENT_SERVER_GROUP_ICON%% Asst.DOC


    %%CLIENT_SERVER_GROUP_ICON%% Commumity Friend


    Can you tell me how to fix it?
    It makes me mad

  2. #2
    Join Date
    July 2013
    Location
    Earth: Undisclosed Location
    Posts
    36
    This means, that the icon for the channel, and server group has been deleted somehow.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 16
    Last Post: October 24th, 2012, 01:58 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: September 5th, 2011, 07:20 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •