Forum

Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Join Date
    October 2012
    Location
    Germany
    Posts
    553

    [PluginSDK] Whisper-sending not caught by client ui

    Sending whispers using the plugin api won't result in your "lamp" changing in TreeView.
    The Taskbar icon will indicate normal talk, changing to light blue.

    On receivers end all is shown correctly and the whispers work fine in any other regard.

    Reported to me on 3.0.10.1, verified by me on 3.0.11 beta.
    Last edited by Philosound; July 25th, 2013 at 01:18 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [PLUGINSDK] how to activate Push-To-Talk for Whisper lists?
    By kubax in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 6
    Last Post: January 29th, 2013, 09:28 AM
  2. Pokes Sending Client To Top
    By StealthParanoia in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: November 19th, 2012, 07:49 AM
  3. [PLUGINSDK] requestClientSetWhisperList -> no error -> no whisper
    By kubax in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 1
    Last Post: November 8th, 2011, 03:56 PM
  4. [Resolved] onServer*ErrorEvent PluginSDK / Client Bug
    By SilentStorm in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 4
    Last Post: February 10th, 2011, 02:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •