So, there was a cut fiber at the host, and i lost connection to my TeamSpeak server. Since it has come back online, i have not been able to connect, i figured it was because i needed to update the server, since there was the new client update. (They happened at the same time)

So, I updated the server, now, nobody can connect.. The server appears to startup fine, and i see this in the logs..

Code:
2013-08-07 05:18:09.363760|INFO    |ServerLibPriv |   | TeamSpeak 3 Server 3.0.7.2 (2013-05-15 08:09:12)
2013-08-07 05:18:09.364092|INFO    |DatabaseQuery |   | dbPlugin name:    SQLite3 plugin, Version 2, (c)TeamSpeak Systems GmbH
2013-08-07 05:18:09.364125|INFO    |DatabaseQuery |   | dbPlugin version: 3.7.3
2013-08-07 05:18:09.364356|INFO    |DatabaseQuery |   | checking database integrity (may take a while)
2013-08-07 05:18:09.389710|WARNING |Accounting    |   | Unable to find valid license key, falling back to limited functionality
2013-08-07 05:18:09.400861|INFO    |FileManager   |   | listening on 0.0.0.0:30033
2013-08-07 05:18:09.456928|INFO    |CIDRManager   |   | updated query_ip_whitelist ips: 127.0.0.1, 
2013-08-07 05:18:09.457667|INFO    |Query         |   | listening on 0.0.0.0:10011
But, i fail to connect in my client. I don't know what the issue is. I had an issue at the startup, but i had fixed it, by using the info in this guide, https://support.teamspeakusa.com/ind...rticle/View/51, does anyone have any ideas of what the issue could be?

I see it starts on 0.0.0.0:<PORT> but every other time it seemed to start their as well, and had no issue.