Forum

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    August 2013
    Location
    Germany
    Posts
    1

    Icon freezes after some time (Linux Mint 15)

    Hi

    There's a small bug in the Teamspeak 3 Linux x86_64 Version. When I start TS3, the blue Light at the bottom (image) bar freezes after some time. Sometimes it freezes after 20 minutes, sometimes after 2 hours. It's really annoying when I talk and the light doesn't shine and I think there is a problem with my headset. It'd be great if this bug gets fixed.

    I'm using Linux Mint 15 "Olivia" 64bit and I have installed Teamspeak 3.0.11.1.

    Greetings from Germany

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,143
    Can you give use some more information about this problem?
    Your Linux looks like KDE. Am I right?


    Do you use Push-to-Talk or voice activation?
    In case you are using voice activation > Does Push-to-Talk fix the issue?
    Is there something in your client logs, when the issue appears?
    And was is working with client 3.0.10.1 or older clients?
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: September 21st, 2016, 02:50 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: March 13th, 2015, 11:20 PM
  3. Client won't run on Linux Mint 17
    By Vikezor in forum Linux
    Replies: 8
    Last Post: November 10th, 2014, 06:58 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •