Forum

Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Join Date
    August 2013
    Posts
    1

    New ts3 server , connection problems

    Hi , i have installed a ts3 server yesterday but i have some issues with others trying to connect.
    I noticed that only 1 external ip can connect at a time (some can't connect at all).
    The weird thing is that all those who connected once , can reconnect with no problems even if there are others connected already.
    I have the server on a laptop using windows 7.
    Antivirus is off , firewall set up to allow income/outcome.
    I think all the ports are open since i used a program to check it (all ports are open)and also checked on some websites (where only the UDP ports show at closed , but i read somewhere that the websites show allways UDP ports as closed).
    9987-9987 UDP
    30033-30033 TCP
    10011-10011 TCP
    2010-2010 UDP
    41144-41144 TCP

    From what i read around it might be a router issue (i use a belkin F5D8633-4) but i'm not sure.
    Also i use noip since i have a dynamic ip.

    Hopefully someone can give me some ideas of what the problem might be.
    Last edited by niceboy; August 14th, 2013 at 10:57 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Own Server Connection Problems
    By picomaster in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: September 20th, 2015, 09:45 AM
  2. Ts3 server connection problems.
    By chuck111 in forum Server Support
    Replies: 1
    Last Post: June 25th, 2014, 11:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •