Hey there,

I have problems to get a connection to a specific TS server. It's the pc by my girlfriend. At home I get a connection without any issus.

So I can exclude the server as source of the issus.
Other Server Work by my girlfriend -> TS himself my not the reason (but in case I tryed a reinstall)
cleared DNS cache from Windows (ipconfic /dnsflush)
I'm running out of ideas >.< I hope someone can give me some...

Error log:
2013-08-19 19:12:18.479600|INFO | | | TeamSpeak 3 Client 3.0.11.1 (2013-08-06 07:14:46)
2013-08-19 19:12:18.479600|INFO | | | SystemInformation: Windows 7 SP1 (7601) x86 Binary: 32bit
2013-08-19 19:12:18.519600|DEBUG |Direct Sound | | setting timer resolution to 1ms
2013-08-19 19:12:18.617600|INFO |Query | | listening on 127.0.0.1:25639
2013-08-19 19:12:19.417600|INFO | | | *** Time [MAINWINDOW_ACTIONS]: 595
2013-08-19 19:12:19.597600|DEVELOP |Windows Audio Session| | DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
2013-08-19 19:12:19.597600|DEVELOP |Windows Audio Session| | DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
2013-08-19 19:12:20.080600|INFO | | | *** Time [SERVERVIEW_ACTIONS]: 455
2013-08-19 19:12:20.085600|INFO | | | *** Time [SERVERVIEW]: 496
2013-08-19 19:12:20.135600|INFO | | | *** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 683
2013-08-19 19:12:20.227600|INFO |Input | | Default monitoring enabled
2013-08-19 19:12:20.345600|INFO | | | *** Time [MAINWINDOW]: 1896
2013-08-19 19:12:20.346600|INFO | | | *** Time [INIT]: 1897
2013-08-19 19:12:20.413600|INFO |ClientUI | | Qt version: 4.8.3
2013-08-19 19:12:20.413600|INFO |ClientUI | | Using configuration location: C:\Users\Gamze\AppData\Roaming\TS3Client\settings. db
2013-08-19 19:12:20.847600|INFO |ClientUI | | Last update check was: So 18. Aug 17:51:40 2013
2013-08-19 19:12:20.944600|INFO | | | Checking for updates...
2013-08-19 19:12:20.968600|INFO |TSDNS | | DNS resolve successful, "update.teamspeak.com"=46.4.64.217
2013-08-19 19:12:21.067600|INFO | | | Update check, my version: 1375773286, latest version: 1375773286
2013-08-19 19:13:36.521600|INFO |ClientUI | 1| Connect to server: fr01.gameservers.com
2013-08-19 19:13:36.534600|INFO |ClientUI | 1| Trying to resolve fr01.gameservers.com
2013-08-19 19:13:36.586600|INFO |TSDNS | | No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.gameservers.com"
2013-08-19 19:13:37.541600|INFO |TSDNS | | DNS resolve successful, "fr01.gameservers.com"=62.67.42.152
2013-08-19 19:13:37.566600|INFO |TSDNS | | SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.fr01.gameservers.com"
2013-08-19 19:13:40.615600|INFO |ClientUI | 1| Lookup finished: 62.67.42.152 9228 fr01.gameservers.com 0 0
2013-08-19 19:13:40.615600|INFO |ClientUI | 1| Resolve successful: 62.67.42.152:9228
2013-08-19 19:13:40.617600|INFO |ClientUI | 1| Blacklist check ok
2013-08-19 19:13:40.617600|INFO |ClientUI | 1| Initiating connection: 62.67.42.152:9228 fr01.gameservers.com
2013-08-19 19:13:40.646600|INFO |TSDNS | | DNS resolve successful, "blacklist.teamspeak.com"=46.4.64.217
2013-08-19 19:13:40.731600|DEVELOP |Windows Audio Session| | DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
2013-08-19 19:13:40.731600|DEVELOP |Windows Audio Session| | DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
2013-08-19 19:13:40.731600|DEBUG |Windows Audio Session| | WAS:penDevice-enter
2013-08-19 19:13:40.753600|DEBUG |Windows Audio Session| | WAS Buffer size: 960
2013-08-19 19:13:40.754600|DEBUG |Windows Audio Session| | WAS:penDevice-leave
2013-08-19 19:13:40.754600|DEBUG |Windows Audio Session| | WAS::startDevice-enter
2013-08-19 19:13:40.754600|DEBUG |Windows Audio Session| | WAS::startDevice-leave
2013-08-19 19:13:40.947600|DEVELOP |Windows Audio Session| | DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
2013-08-19 19:13:40.947600|DEVELOP |Windows Audio Session| | DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
2013-08-19 19:13:40.947600|DEBUG |Windows Audio Session| | WAS:penDevice-enter
2013-08-19 19:13:40.972600|DEBUG |Windows Audio Session| | WAS Buffer size: 896
2013-08-19 19:13:40.972600|DEBUG |Windows Audio Session| | WAS:penDevice-leave
2013-08-19 19:13:40.972600|INFO |PreProSpeex | 1| Speex version: speex-1.2beta3
2013-08-19 19:13:40.973600|DEBUG |Windows Audio Session| | WAS::startDevice-enter
2013-08-19 19:13:40.974600|DEBUG |Windows Audio Session| | WAS::startDevice-leave
2013-08-19 19:13:40.978600|INFO |ClientUI | 1| Connect status: Connecting
2013-08-19 19:13:46.026600|INFO |ClientUI | 1| Connect status: Disconnected
2013-08-19 19:13:46.030600|INFO |ClientUI | 1| Failed to connect to server, want autoreconnect = 0